Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0573 254019

 Wij scoren een 9.1 op basis van 14 recensies
Overlijden melden

Condoleanceregister

Melden  
  • Kleinschalig & Huiselijk
  • Persoonlijk & Betrokken
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar
  • Buiten openingstijden open

Crematie Goor

Crematie Goor laten verzorgen door Uitvaartzorg Lochem 

Crematie GoorAls u op zoek bent naar iemand die u kan helpen bij het verzorgen van een crematie in Goor, dan ben u hier op de goede plek. Niets is erger dan het overlijden van uw dierbare, uw wereld staat even stil. Voor het regelen van de crematie in Goor moeten veel beslissingen genomen worden. Uitvaartzorg Lochem wil u hier graag bij helpen. Onze uitvaartverzorgers zijn persoonlijk en betrokken. Zij begrijpen dat u in een emotionele periode bent belandt. Daarom staan wij u hier graag in bij. 

Uitvaartzorg Lochem verzorgt uitvaarten in de Achterhoek. Wij zijn een ervaren uitvaartonderneming en staan dag en nacht voor u klaar. Wij denken graag met u mee als het gaat over de invulling van het afscheid. Hiervoor zijn verschillende mogelijkheden. Wij bespreken onze mogelijkheden graag met uw. Zo horen wij ook graag van uw wat uw wensen zijn, deze zijn voor ons namelijk ontzettend belangrijk. 

Een persoonlijke en intieme sfeer op eigen gekozen locatie 

Wanneer u kiest voor een crematie in Goor, heeft u verschillende opties. Zo kunt u kiezen voor een standaard crematie in het crematorium, maar u kunt ook kiezen voor een stille crematie in Goor. Bij een stille crematie kiest u zelf de locatie van het afscheid. Dit kan overal zijn. Een uitvaart op een eigen gekozen locatie brengt een persoonlijke en intieme sfeer met zich mee. In de omgeving zijn veel geschikte locaties te vinden voor een afscheid. Onze uitvaartverzorgers kunnen u helpen bij het maken van een keuze. 

Ook voor informatie of advies over de kosten en verzekering kunt u bij ons terecht. Wij geloven dat iedereen aan de hand van zijn of haar eigen wensen en eigen budget een waardig afscheid kan laten verzorgen. Waneer u vragen heeft of meer informatie wilt over onze mogelijkheden, neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag verder.