Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Ook wij leven met iedereen mee en hopen dat u allen in een goede
gezondheid verkeert. Om een verdere verspreiding van het Coronavirus tegen
te gaan, volgen wij het RIVM protocol. Uiteraard doen wij er alles aan om de
uitvaart van de overledene waardig te laten plaatsvinden.

Ik begrijp het, doorgaan naar de website.
 Wij scoren een 9.4 op basis van 10 recensies

Laatste Wensen

Er heerst er vaak nog een taboe over het openlijk bespreken van de dood terwijl het zo belangrijk is om al vast na te denken over uw eigen uitvaart. Het vastleggen van eventuele wensen geeft vaak een bepaalde rust, ook aan nabestaanden.. U kunt op deze pagina een formulier invullen met uw wensen voor de uitvaart.

Laat uw laatste wensen achter op deze pagina

Laatste WensenWellicht heeft u al een keer nagedacht over hoe uw afscheid eruit zou moeten zien. Het is echter moeilijk om dit precies te communiceren naar uw nabije omgeving. Het is immers geen fijn gesprek om het al te hebben over de tijd dat u niet meer leeft. Wij weten wel uit ervaring dat er veel rust ontstaat in de nabije omgeving wanneer de overleden dierbare al zijn of haar wensen achter heeft gelaten voor de uitvaart. U weet zelf natuurlijk het beste wat bij u past en hoe u wellicht zou willen dat u afscheid neemt van het leven. Denkt u bijvoorbeeld aan uw favoriete nummer die u afgespeeld wilt hebben. Het stelt de nabestaanden gerust als iedereen weet dat alles naar wens verzorgd wordt.

Wij helpen u graag verder

U hoeft de lijst niet zelf in te vullen. Uw nabestaanden kunnen helpen en ook wij staan dag en nacht voor u klaar om u te woord te staan. U vindt de contact gegevens op de contact pagina. Hieronder vindt u de formulier waar u uw wensen achter kunt laten. Het is onze prioriteit om een uitvaart te verzorgen zoals u die voor ogen had.