Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0573 254 019

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

0573 254019  
  • Kleinschalig & Huiselijk
  • Persoonlijk & Betrokken
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar
  • Buiten openingstijden open

Uitvaart regelen Deventer

Uitvaart regelen Deventer door Uitvaartzorg Lochem

Uitvaart regelen DeventerBent u op zoek naar een ervaren uitvaartondernemer die alles omtrent de uitvaart in Deventer voor u gaat regelen? Dan bent u bij Uitvaartzorg Lochem aan het juiste adres. Wij weten als geen ander hoe moeilijk de periode is na het overlijden van een naaste. Daarom zullen wij, samen met ons ervaren team, ervoor zorgen dat u volledig ontzorgd wordt. Wij regelen alles omtrent de uitvaart, zodat u de tijd en ruimte krijgt om te rouwen. Dit is erg belangrijk bij het overlijden van uw dierbare. U moet het overlijden van uw geliefde een goed plekje kunnen geven. En wij helpen u hierbij door een waardig uitvaart te verzorgen. Een uitvaart die persoonlijk is, en het leven van uw dierbare reflecteert. Wij zijn pas tevreden als de uitvaart naar wens van de overleden dierbare en de nabestaanden verzorgd wordt. Meer over onze uitvaartonderneming kunt u vinden op onze website.

Laat een prachtige uitvaart in Deventer volledig regelen door Uitvaartzorg Lochem

Wij doen onze uiterste best om de uitvaart volledig naar wens te verzorgen. Wanneer u ons voor het eerst contacteert, krijgt u een uitvaartleider als aanspreekpunt. U zult met hem of haar in gesprek gaan om uitgebreid alle wensen te bespreken voor de uitvaart. Er is immers veel mogelijk bij een uitvaart. Het is wel belangrijk dat u weet dat niet meteen alles geregeld moet zijn. U heeft uiteraard de tijd om na de denken over de uitvaart. U kunt naar wens kiezen uit een begrafenis of crematie, en alles wat bij de uitvaart zelf komt kijken. Denkt u hierbij aan de decoratie, het rouwvervoer en nog veel meer. Wij helpen u graag met de keuzes die er gemaakt moeten worden. U kunt ons dag en nacht contacteren op onze contact pagina en onze Facebook pagina.

.