Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0573 254 019

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

0573 254019  
  • Kleinschalig & Huiselijk
  • Persoonlijk & Betrokken
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar
  • Buiten openingstijden open

Uitvaartcentrum Deventer

Uitvaartcentrum Deventer van Uitvaartzorg Lochem

Uitvaartcentrum DeventerHet is een enorm tragische en emotionele gebeurtenis wanneer uw dierbare recentelijk overleden is. Daarvoor is het belangrijk dat u zo snel mogelijk contact opneemt met een uitvaartonderneming, zodat het overlijden officieel kan worden gemaakt. Daarvoor neemt u spoedig contact op met Uitvaartzorg Lochem. Wij hebben ons eigen verzorgingsteam en rouwvervoer die u dag en nacht bij staat. Ons verzorgingsteam zal de verzorging van het lichaam van uw dierbare regelen. U kunt dit ook zelf doen als u dit wenst. Daarna wordt uw dierbare naar onze uitvaartcentrum in Deventer gebracht, om hier alles klaar te maken voor de uitvaart van uw dierbare. Onze uitvaartleider gaat met u in een uitgebreid gesprek, waarin alle wensen voor de uitvaart worden besproken. Het is belangrijk dat u weet dat dit niet allemaal meteen hoeft te gebeuren. Wij zijn 24/7 bereikbaar, en staan altijd klaar om uw vragen te beantwoorden.

Laat een prachtige uitvaart verzorgen in de uitvaartcentrum in Deventer van Uitvaartzorg Lochem

Wij zijn een bekend adres voor het laten verzorgen van uitvaarten in onze omgeving. Uitvaartzorg Lochem heeft een hecht team met veel ervaring. Wij zullen u bijstaan tijdens deze zware periode van emotie en verdriet. Het is belangrijk dat u begeleidt wordt tijdens deze periode, en daar gaan wij voor zorgen. Wij zullen al uw zorgen uit uw handen nemen. Zo krijgt u de tijd om te rouwen, nu dit nodig is. Ons team zal haar uiterste best doen om aan de hand van uw persoonlijke wensen en de wensen van de overleden dierbare een prachtige uitvaart te verzorgen. Wij zullen u veel mogelijkheden voorleggen, zodat u de uitvaart compleet naar uw wens kunt invullen. Als u een gedeelte zelf wilt invullen is dit uiteraard ook mogelijk. U vindt meer over onze uitvaartzorg op onze website en op onze Facebook pagina.

.