Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0573 254019

 Wij scoren een 9.1 op basis van 14 recensies

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

0573 254019  
  • Kleinschalig & Huiselijk
  • Persoonlijk & Betrokken
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar
  • Buiten openingstijden open

Uitvaart Haaksbergen

Uitvaart Haaksbergen verzorgd door Uitvaartzorg Lochem

Uitvaart HaaksbergenEr is niets belangrijkers bij het overlijden van uw geliefde dat u een goed afscheid neemt van hem of haar. Een goed afscheid is immers een belangrijk onderdeel van het rouwproces. Wij van Uitvaartzorg Lochem helpen u enorm graag verder met het verzorgen van een waardige uitvaart voor uw dierbare. Een uitvaart waar u later met een fijn en warm gevoel aan terug kunt denken. Wij gaan u verder helpen aan de hand van onze jarenlange ervaring en brede kennis van uitvaarten in de omgeving van Haaksbergen. Daarbij zorgen wij er ook voor dat u volledig ontzorgd wordt. Alles omtrent de uitvaart zal geregeld worden door ons hecht team en de aangewezen uitvaartbegeleider. U kunt ons dag en nacht bereiken om uw vragen en onduidelijkheden achter te laten. Wij staan altijd voor u klaar. Meer over een uitvaart in Haaksbergen kunt u hieronder lezen.

Een prachtige uitvaart in Haaksbergen laat u verzorgen door Uitvaartzorg Lochem

Het is belangrijk om te weten dat er enorm veel mogelijkheden zijn bij de uitvaart. Uiteraard maakt u eerst de keuze tussen een begrafenis en een crematie. Beide opties zijn mogelijk bij onze uitvaartonderneming. Voor beide mogelijkheden is er veel wat volledig naar uw wens vervult kan worden. U kunt bijvoorbeeld de uitvaart prachtig decoreren op een persoonlijke manier. Wellicht wilt u de uitvaart wel op een plek laten verzorgen waar u en de nabestaanden fijne herinneringen heeft gehad met uw dierbare. Een persoonlijke uitvaart is erg mooi, en reflecteert het leven van uw dierbare. Wij zullen in een uitgebreid gesprek met u alle wensen bespreken voor de uitvaart. Aan de hand van uw wensen en uw eigen budget wordt er een waardig afscheid verzorgd. Meer over een uitvaart van ons en over onze uitvaartonderneming vindt u op onze website en Facebook pagina.