Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0573 254 019

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

0573 254019  
  • Kleinschalig & Huiselijk
  • Persoonlijk & Betrokken
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar
  • Buiten openingstijden open

Uitvaart Haaksbergen

Er is niets belangrijkers bij het overlijden van uw geliefde dat u een goed afscheid neemt van hem of haar. Een goed afscheid is immers een belangrijk onderdeel van het rouwproces. Wij verzorgen uw uitvaart in Haaksbergen en helpen u enorm graag verder met het verzorgen van een waardige uitvaart voor uw dierbare. Een afscheid waar u later met een fijn en warm gevoel aan terug kunt denken. Wij gaan u verder helpen aan de hand van onze jarenlange ervaring en brede kennis van een uitvaart in de omgeving van Haaksbergen. Daarbij zorgen wij er ook voor dat u volledig ontzorgd wordt. Alles omtrent het afscheid zal geregeld worden door ons hecht team en de aangewezen uitvaartbegeleider. U kunt ons dag en nacht bereiken om uw vragen en onduidelijkheden achter te laten. Wij staan altijd voor u klaar. Meer over een uitvaart in Haaksbergen kunt u hieronder lezen.

Een prachtige uitvaart in Haaksbergen laat u verzorgen door Uitvaartzorg Lochem

Het is belangrijk om te weten dat er enorm veel mogelijkheden zijn bij de uitvaart. Uiteraard maakt u eerst de keuze tussen een begrafenis en een crematie. Beide opties zijn mogelijk bij onze uitvaartonderneming. Voor beide mogelijkheden is er veel wat volledig naar uw wens vervult kan worden. U kunt bijvoorbeeld de uitvaart in omgeving Haaksbergen prachtig decoreren op een persoonlijke manier. Wellicht wilt u de uitvaart wel op een plek laten verzorgen waar u en de nabestaanden fijne herinneringen heeft gehad met uw dierbare. Een persoonlijke uitvaart is erg mooi, en reflecteert het leven van uw dierbare. Wij zullen in een uitgebreid gesprek met u alle wensen bespreken voor de uitvaart. Aan de hand van uw wensen en uw eigen budget wordt er een waardig afscheid verzorgd. Meer over een uitvaart in omgeving Haaksbergen van ons en over onze uitvaartonderneming vindt u op onze website en Facebook pagina.

Begrafenis Haaksbergen

Je hebt een geliefde verloren. U moet afscheid nemen. Daarom zijn wij er voor u.

Een goed afscheid is belangrijk voor de nabestaanden en hun familieleden. Het stelt hen in staat om hun dierbare los te laten en weer rust te vinden in hun hart. Bij Uitvaartzorg Lochem vinden we dat elk afscheid zo persoonlijk mogelijk moet zijn. Daarom bieden wij complete zorg voor een uitvaart in Haaksbergen.

Wij helpen u om alles van A tot Z te regelen: van de kistkeuze tot de muziekkeuze tijdens de plechtigheid en na afloop op de begraafplaats. Ook begeleiden wij u bij overlijdensakten en andere documenten rond de laatste regelingen.

Crematie Haaksbergen

Wij regelen alles, zodat u zich kunt richten op de belangrijke zaken.

De crematie van uw dierbare is een zeer gevoelig en persoonlijk moment. U wilt op een betekenisvolle manier afscheid kunnen nemen, met alle waardigheid en respect die uw dierbare verdient. Daarom bieden wij u een complete verzorging: vanaf het moment dat wij uw verzoek ontvangen tot aan de teruggave van de as. Wij regelen alles voor u, zodat u zich kunt richten op wat het belangrijkst is: de herinnering aan uw dierbare op een passende manier eren met een uitvaart in de omgeving van Haaksbergen.

Wij scoren een 9.2

op basis van 17 recensies

Het uitvaartteam heeft het geweldig gedaan!

* Elke bron en schrijver van deze review is door ons geverifieerd.
* Wegens privacy redenen wordt de naam van de schrijver niet getoond.

Ontzettend fijn contact gehad met Ivanka. Super bijgestaan en begeleid! Ze heeft veel voor ons uit handen genomen.

* Elke bron en schrijver van deze review is door ons geverifieerd.
* Wegens privacy redenen wordt de naam van de schrijver niet getoond.

.