Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0573 254019

 Wij scoren een 9.2 op basis van 17 recensies

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

0573 254019  
  • Kleinschalig & Huiselijk
  • Persoonlijk & Betrokken
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar
  • Buiten openingstijden open

Uitvaart Rijssen

Uitvaart Rijssen laten verzorgen door Uitvaartzorg Lochem 

Uitvaart RijssenUitvaartzorg Lochem ondersteunt u graag bij het verzorgen van een uitvaart in Rijssen. Wij zijn een kleinschalige en huiselijke onderneming. Onze uitvaartverzorgers begrijpen dat u in een moeilijke periode bent belandt na het overlijden van uw dierbare. Op dit moment kan het lastig zijn om belangrijke beslissingen te moeten nemen voor het organiseren van de uitvaart in Rijssen. Daarom staan wij voor u klaar. Met onze ruime ervaring weten wij goed hoe wij families moeten bij staan in deze moeilijke periode.

Uitvaartzorg Lochem biedt u verschillende faciliteiten aan op de uitvaart in Rijssen zo mooi en persoonlijk mogelijk te maken. Natuurlijk is het ook mogelijk om het afscheid op een andere locatie dan een uitvaartcentrum te verzorgen. De keuze van de locatie is voor u vrij. Deze locatie kan in de omgeving van Rijssen zijn, maar u kunt de uitvaart ook buiten deze regio organiseren. Wij denken graag met u mee. 

Uw wensen staan bij ons centraal 

Tegenwoordig is er steeds meer mogelijk voor het organiseren van een mooi afscheid. Zo bieden wij u de mogelijkheid om de uitvaart live te streamen. Het is niet voor iedereen altijd mogelijk om fysiek aanwezig te zijn bij het afscheid. Met een livestream is het toch mogelijk dat iedereen de begrafenis of crematie kan volgen. Uiteraard is deze livestream dan alleen beschikbaar voor nabestaanden. Ook is het een optie om deze video op te slaan waardoor u het afscheid nog eens terug kan kijken. 

Uitvaartzorg Lochem beschikt over een eigen verzorgingsteam. Zij helpen u graag bij het verzorgen en opbaren van uw dierbare. Dit mag u uiteraard ook volledig aan ons over laten, of helemaal zelf doen. Ook hebben wij ons eigen rouwvervoer waar u een keuze uit kunt maken, mocht u dit willen. Als u vragen heeft of meer informatie wilt over onze mogelijkheden, neem dan gerust contact met ons op.