Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0573 254 019

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

0573 254019  
  • Kleinschalig & Huiselijk
  • Persoonlijk & Betrokken
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar
  • Buiten openingstijden open

Crematie Rijssen

Crematie Rijssen laten verzorgen door Uitvaartzorg Lochem 

Crematie RijssenBent u op zoek naar iemand die u kan ondersteunen bij het verzorgen van een crematie in Rijssen? Dan bent u bij Uitvaartzorg Lochem goed terecht. Het overlijden van uw dierbare is een moeilijk moment. Ook daarna belandt u in een emotionele periode. De uitvaartverzorgers van Uitvaartzorg Lochem kunnen zich goed voorstellen dat uw hoofd er niet naar staat om een crematie te verzorgen. Daarom staan wij u graag bij in deze moeilijke tijd. Onze uitvaartverzorgers ontzorgen u volledig en zorgen voor een mooi en waardig afscheid. 

Uitvaartzorg Lochem verzorgt uitvaarten in de gehele Achterhoek. Wij zijn er dus ook om u te helpen met de crematie in Rijssen. Uitvaartzorg Lochem neemt uw zorgen uit handen en is er wanneer u dat wenst. Wij kunnen alle zaken rondom de crematie in Rijssen voor u regelen. Wanneer u bepaalde zaken zelf wenst te regelen is dit uiteraard ook mogelijk. 

Een passend en persoonlijk afscheid met Uitvaartzorg Lochem 

Het voornaamste doel van Uitvaartzorg Lochem is om te kunnen voldoen aan uw wensen. Samen met u verzorgen wij de crematie in Rijssen zoals u deze voor ogen heeft. Ons kleinschalige team is deskundig en ervaren. Zij zullen u ondersteunen bij moeilijke beslissingen. Voor het afscheid kunt u gebruik maken van ons uitvaartcentrum. Deze is huiselijk ingericht en geschikt voor een intiem afscheid. Ook is het mogelijk dat u kiest voor een stille crematie in de omgeving van Rijssen. Dit betekent dat u zelf een locatie kiest die u passend vindt voor het afscheid. 

Deze locatie staat vrij en kan dus overal zijn. Onze uitvaartverzorgers zijn bekend in de regio en helpen u graag bij het zoeken naar de juiste locatie. Denk aan een kerk, een mooie plek in de natuur of misschien wel bij u thuis. Heeft u onze hulp nodig? Laat het ons gerust weten. Contact opnemen mag altijd. 

.