Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0573 254 019

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

0573 254019  
  • Kleinschalig & Huiselijk
  • Persoonlijk & Betrokken
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar
  • Buiten openingstijden open

Uitvaart Zutphen

Uitvaart Zutphen organiseren met Uitvaartzorg Lochem 

Uitvaart ZutphenNa het overlijden van uw dierbare komt er veel op u af. Ineens moet u van alles regelen en belangrijke beslissingen nemen. Wij kunnen ons voorstellen dat uw hoofd er op dit moment niet naar staat. Daarom staat de begrafenisondernemer van Uitvaartzorg Lochem voor u klaar bij Zutphen. Wij zullen u bijstaan in deze moeilijke periode en we zorgen ervoor dat we een waardig afscheid kunnen verzorgen. Belangrijk vinden wij dat de uitvaart in omgeving Zutphen passend en persoonlijk is. 

Al meer dan 25 jaar verzorgt Uitvaartzorg Lochem uitvaarten in de Achterhoek. Wij zijn een kleinschalige onderneming met persoonlijke en betrokken uitvaartverzorgers. Een begrafenisondernemer van ons uit de buurt van Zutphen geeft u de persoonlijk aandacht die u verdient. Wij staan dag en nacht klaar voor uw vragen en wensen. Onze medewerkers luisteren naar uw wensen en zullen hun best doen deze te realiseren en te verwerken in de uitvaart nabij Zutphen. Bij ons heeft u de keuze uit vele mogelijkheden die wij met u zullen bespreken. 

Uitvaart nabij Zutphen

Bij het regelen van een uitvaart moet u ten eerste de keuze maken of u een crematie wilt organiseren of een begrafenis. Daarna kunt u zich bedenken of u kiest voor een standaard uitvaart of een stille uitvaart. Een stille uitvaart houdt in dat u zelf de locatie kiest. In de omgeving van gemeente Lochem zijn vele mooie locaties te vinden waar u een afscheid kunt organiseren. Onze uitvaartverzorgers zijn bekend in de regio en kunnen u hierover informeren. 

Daarnaast kunt u natuurlijk er ook voor kiezen om de uitvaart, begrafenis of crematie op onze locatie nabij Zutphen te organiseren. Uiteraard bezitten wij over alle faciliteiten die u nodig heeft voor het afscheid. In het dorp Eefde kunt u gebruik maken van onze locatie. U kunt ons altijd contacteren wanneer u vragen heeft. Ook voor meer informatie kunt u even bellen. Onze medewerkers staan altijd voor u klaar en helpen u graag verder. 

.