Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0573 254 019

Jany van Opstal – van der Ent

 5 april 1930
 6 augustus 2021

De afscheidsplechtigheid zal in besloten kring plaatsvinden op vrijdag 13 augustus om 13.00 uur.

Er is een mogelijkheid tot het online bijwonen van de plechtigheid via onderstaande link:

https://kerkdienstgemist.nl/stations/1486-Protestanse-Gemeente-Warnsveld-Leesten

 

3 reacties op “Jany van Opstal – van der Ent”

 1. W Schuurman schreef:

  Ik heb de familie Opstal mogen leren kennen door mijn werk bij de Protestantse Gemeente Zutphen. De heer Van Opstal heeft op deze plek gezeten, jaren geleden. Jeannette was gids in de Walburgiskerk en mevrouw Van Opstal leerde ik beter kennen toen ik haar soep en ander lekkers kwam brengen vorig jaar tijdens de Corona. We hadden leuke gesprekken en hebben veel gelachen. Ze had een uitgesproken mening, dat kon ik wel waarderen. Ze vroeg altijd hoe het met mij en de kinderen ging; mijn dochter vond het leuk om mee te gaan om het eten weg te brengen. Soms belden we op de vrijdagen (mijn werkdag bij het kerkelijk bureau) even met elkaar en we zouden nog een afspraak maken om na de corona hier op het kb te gaan koffie drinken. Helaas, ze is er niet meer. Ik schrok van het bericht van overlijden toen ik terugkwam van vakantie. Veel sterkte voor jullie als achterblijvers. Hoop dat de herinneringen mooi zijn en het afscheid waardig was.
  Lieve groet, Willeke

 2. Ma en Bas Kruidenier schreef:

  Lieve familie van Jany,
  Ik (Ma) heb Jany leren kennen op de lagere school. Vanwege de oorlog was zij van Rotterdam naar Rhoon verhuisd. Ze kwam bij mij in de klas en we hebben altijd veel plezier gehad. Het was leuk om te zien dat zij en haar moeder veel samen deden.
  Onze vriendschap is gebleven, later heeft zij Wim leren kennen en ik Bas. Ook met ons vieren hebben we altijd veel gelachen en veel plezier gehad.
  Het contact was uiteraard minder sinds ze in het oosten van het land woonden, maar gelukkig zijn wij een paar jaar terug (toen het fysiek nog mogelijk was) nog een dag bij haar op bezoek geweest. Ook toen was het een fijne dag, we hebben genoten van elkaars gezelschap en het ophalen van herinneringen.

  Jany was altijd de zon tussen de wolken.

 3. Mienke schreef:

  Gecondoleerd met het overlijden van mijn lieve oude buurvrouw Jany Altijd genoten van het even contacten over een kopje thee .
  Lieve groet vanuit Australie
  Mienke Paree

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Let op: voordat de reactie wordt geplaatst, wordt deze eerst gecontroleerd.

.