Begrafenissen in Lochem en omstreken

Bij Uitvaartzorg Lochem kunt u terecht voor een mooi en persoonlijk afscheid.

Begrafenis

Ook hoe een begrafenis wordt vorm gegeven hangt af van de persoonlijke wensen van de overledene of nabestaanden. Uitvaartzorg Lochem helpt u graag bij het verzorgen van een passende uitvaart, ongeacht waar. Voor het afscheid kunt u elke locatie kiezen die u wenst.

Tegenwoordig zijn er voor het begraven verschillende mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan een algemene begraafplaats of een natuurbegraafplaats. Onze uitvaartverzorgers zijn bekend met verschillende geschikte locaties in de omgeving van Lochem. De grafrechten voor een graf verschillen per gemeente en is mede afhankelijk van de looptijd, een enkel- of dubbel graf en de onderhoudskosten. 

Daarbovenop komen nog de kosten van een grafmonument. Het is van tevoren dus goed te bekijken wat de uiteindelijke kosten voor een begraving zullen zijn. Hierin kunnen wij u met een op maat advies van dienst zijn.

Begrafenis in Lochem

Voorbeeldlocaties voor een begrafenis

Nieuwe begraafplaats Lochem

Natuur begraven​ Lochem

Natuur begraven

De laatste jaren zijn er in Nederland steeds meer natuurbegraafplaatsen gerealiseerd, met name in de hoger gelegen (drogere) gebieden. Kenmerkend voor deze begrafenis mogelijkheid is dat het in de meeste gevallen gaat om een afgekocht grafrecht van 100 jaar of langer. Er wordt begraven in de natuur, hetgeen inhoudt dat er geen onderhoudskosten zijn. Dit betekent echter ook dat er geen grafmonument wordt toegestaan.

De prijzen voor natuur begraven liggen doorgaans in aanvang hoger dan op een gemeentelijke begraafplaats. Echter, als je de looptijd en het onderhoud in beschouwing neemt is dat feitelijk niet zo! 

Voorbeeldlocaties voor een natuur begrafenis

Schapenmeer

Heidepol

Uw laatste wens in vertrouwde handen!
Maak kennis
Op dit moment hulp nodig?

Wij staan 24/7 voor u klaar

contactformulier

Wilt u geheel vrijblijvend kennis maken met ons uitvaartteam voor algemene vragen of adviezen? Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

Wij hechten waarde aan uw privacy

We gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud weer te geven en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken, stemt u in met ons gebruik van cookies. Klik ook op de knop Meer om meer gedetailleerde informatie, gebruiksvoorwaarden en privacybeleid te bekijken.