Uitvaart Steenderen

Bel ons en we helpen u meteen.

Uitvaart Steenderen laten verzorgen door Uitvaartzorg Lochem

stenen poort Bent u op zoek naar een ervaren uitvaartonderneming, die een gepast en waardig afscheid verzorgd voor uw dierbare in Steenderen? Dan bent u bij Uitvaartzorg Lochem aan het juiste adres. Uitvaartzorg Lochem is namelijk een ervaren uitvaartonderneming, die veel weet van de mogelijkheden in onze regio. Zo verzorgen wij doorgaans uitvaarten in de omgeving van Lochem en de Achterhoek. Wij werken met een kleinschalig team, die u de aandacht en zorg kan geven die u verdient. Vanaf het eerste contact moment krijgt u een vaste aanspreekpunt toegewezen. Zo staan onze uitvaartleidsters Daniëlle Arentsen en Elselien Klein dag en nacht klaar voor uw vragen en wensen. Wij zullen u met zorg, professie en begrip begeleiden door deze hectische en emotionele periode. Wilt u meer weten over het laten verzorgen van een uitvaart in Steenderen of omgeving, bekijk dan eens onze website.

Laat een gepast en waardig uitvaart verzorgen door Uitvaartzorg Lochem in Steenderen

U heeft vele mogelijkheden bij het laten verzorgen van een uitvaart door Uitvaartzorg Lochem. Bij ons staan de wensen van de overleden dierbare en de nabestaanden immers centraal. Wij gaan altijd te werk met uw wensen als uitgangspunt. Wij verzorgen zowel begrafenissen als crematies in de omgeving van Steenderen. Er zijn verschillende begraafplaatsen beschikbaar in de omgeving. Ook beschikken wij over onze eigen uitvaart centrum, waar u de crematie van uw dierbare kunt laten plaatsvinden. Wilt u de crematie van uw dierbare in een meer persoonlijke setting laten verzorgen? Bij een ‘stille crematie’ wordt de uitvaart verzorgd op een door u gekozen locatie. Dit maakt de uitvaart nóg persoonlijker, en dus nóg mooier. U kunt onze website raadplegen voor meer over de mogelijkheden bij een uitvaart.

Heeft u vragen of wilt u een overlijden melden? Wij zijn dag en nacht beschikbaar via de contact pagina of onze Facebook pagina.

Extra diensten

Uitvaartkisten

Breed scala aan uitvaartkisten beschikbaar. Bekijk en vergelijk verschillende opties om aan uw behoeften en budget te voldoen. Vertrouw op ons in deze moeilijke tijd.

Rouwvervoer

Onze dienst 'Keuze van uitvaartvervoer' stelt u in staat om het perfecte vervoermiddel te kiezen voor de ceremonie, met comfort en waardigheid tijdens dit belangrijke moment.

Muziek op de uitvaart

Wij zullen u helpen bij het kiezen van muzikale begeleiding die uw individualiteit en de gevoelens die uw unieke gebeurtenis begeleiden, weerspiegelt.

Rouwkaart

Een kaart is een uiting van uw medeleven en steun in de moeilijkste momenten. Wij creëren deze speciale kaarten om u te helpen samen met uw familie en dierbaren verdriet te delen.

Rouwboeket

Wij creëren verfijnde bloemstukken om uw diepe verdriet en blijvende herinnering aan uw geliefde uit te drukken. U kunt uw gevoelens en warme woorden van steun aan de familie uiten in dit belangrijke moment.

Videopresentatie

Een videoherdenkingspresentatie is een manier om herinneringen voor altijd te bewaren. We creëren videocollages die u zullen helpen de herinnering te behouden.

Ons werkgebied

Uw laatste wens in vertrouwde handen!
Maak kennis
Op dit moment hulp nodig?

Wij staan 24/7 voor u klaar

contactformulier

Wilt u geheel vrijblijvend kennis maken met ons uitvaartteam voor algemene vragen of adviezen? Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

Wij hechten waarde aan uw privacy

We gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud weer te geven en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken, stemt u in met ons gebruik van cookies. Klik ook op de knop Meer om meer gedetailleerde informatie, gebruiksvoorwaarden en privacybeleid te bekijken.