Crematie regelen Steenderen

Bel ons en we helpen u meteen.

Crematie regelen Steenderen, Uitvaartzorg Lochem helpt u verder

Is uw dierbare recentelijk overleden, en wilt u een crematie laten regelen voor uw dierbare in Steenderen? Wij van Uitvaartzorg Lochem helpen u enorm graag verder met het verzorgen van een waardig afscheid van uw dierbare. Uitvaartzorg Lochem is al jarenlang een bekende en ervaren uitvaartonderneming in de omgeving van Lochem. Zo verzorgen wij uitvaarten in de Achterhoek, en zijn wij inmiddels zeer bekend met deze omgeving. Bij Uitvaartzorg Lochem vinden wij het bovendien erg belangrijk dat de nabestaanden met zorg en begrip begeleidt worden. Ervaring heeft ons geleerd dat deze periode een erg hectisch en emotioneel periode is. Ons kleinschalig team staat dag en nacht voor u klaar. U zult onze uitvaartleidster Elselien Klein of Daniëlle Arentsen als eerste contactpunt krijgen voor de uitvaart. Wilt u meer weten over het laten regelen van de crematie door Uitvaartzorg Lochem, lees dan verder.

Laat een waardig en gepast afscheid én de crematie regelen in Steenderen door Uitvaartzorg Lochem

U heeft de mogelijkheid om de uitvaart van uw dierbare te laten verzorgen in onze eigen uitvaart centrum. Dit is een uitermate geschikte locatie om in alle rust een waardig en gepast afscheid te nemen van uw geliefde. In onze uitvaart centrum wordt de ceremonie doorgaans verzorgd in de aula. Ook heeft u hier de mogelijkheid om achteraf een hapje en drankje te verzorgen voor de gasten, terwijl er mooie herinneringen gedeeld worden. Wellicht wenst u het om het afscheid zelf op een door u gekozen locatie te laten verzorgen. Het verzorgen van een ‘stille crematie’ is bij ons ook mogelijk. Wij gaan samen met u kijken in hoeverre de door u gekozen locatie geschikt is voor de uitvaart. Zo wordt de uitvaart nóg persoonlijker, en nóg mooier.

U kunt ons ten alle tijden contacteren via de contact pagina of onze Facebook pagina.

Uw laatste wens in vertrouwde handen!
Maak kennis
Op dit moment hulp nodig?

Wij staan 24/7 voor u klaar

contactformulier

Wilt u geheel vrijblijvend kennis maken met ons uitvaartteam voor algemene vragen of adviezen? Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.