Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0573 254 019

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

0573 254019  
  • Kleinschalig & Huiselijk
  • Persoonlijk & Betrokken
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar
  • Buiten openingstijden open

Uitvaart Vorden

Een waardige uitvaart in Vorden regelt u via Uitvaartzorg Lochem

Bent u op zoek naar iemand die uw uitvaart in Vorden kan verzorgen? Dan bent u bij Uitvaartzorg Lochem goed terecht. Het overlijden van uw dierbare is een moeilijk moment. U belandt in een emotionele en hectische periode. Tijdens deze periode moet u belangrijke beslissingen nemen rondom de uitvaart in Vorden. Onze uitvaartverzorgers staan daarom voor u klaar en ondersteunen u graag bij het verzorgen van een uitvaart in de omgeving van Vorden. Uitvaartzorg Lochem is een kleinschalige onderneming. Onze uitvaartverzorgers hebben een persoonlijke benadering en zijn betrokken. Ze zijn bekend in de regio en weten goed hoe ze u bij kunnen staan voor, tijdens en na de begrafenis of crematie in Vorden. Bij Uitvaartzorg Lochem is van alles mogelijk. Uw wensen staan bij ons centraal.

Neem contact op

Uitvaart Vorden

Een begrafenis in Vorden

Het eerste waar u vaak in beslissing in moet nemen is of u de voorkeur geeft aan een begrafenis of een crematie in de omgeving van Vorden. Als u de voorkeur geeft aan een begrafenis in of bij Vorden, dan heeft u verschillende mogelijkheden. Zo kunt u kiezen voor een traditionele begraafplaats, maar ook voor een natuurbegraafplaats. Tegenwoordig zijn hier steeds meer mogelijkheden in. Een natuurbegraafplaats is een natuurgebied dat mag worden gebruikt als natuurbegraafplaats. Denk aan een bosachtig gebied, heide of een landgoed. Het idee hiervan is dat het graf opgaat in de natuurlijke omgeving. Uiteraard is het ook mogelijk om te kiezen voor een traditionele begraafplaats in de omgeving van Vorden. Wij informeren u graag over de mogelijkheden en helpen u bij het maken van een keuze.

Begrafenis Vorden

Crematie Vorden

Als u de voorkeur geeft aan een crematie in de omgeving van Vorden heeft u uiteraard ook verschillende mogelijkheden. Zo is het mogelijk om een stille crematie te verzorgen in de omgeving van Vorden. Dit betekent dat u zelf de locatie kiest voor het afscheid. Alleen de daadwerkelijke crematie zal dan plaatsvinden in het crematorium. Eén van de voordelen van een stille crematie in Vorden is dat u zelf een locatie kunt kiezen die passend is bij het afscheid en de juiste sfeer heeft. Onze uitvaartverzorgers helpen u graag bij het zoeken naar een passende locatie. Wij zijn bekend met mogelijke geschikte locaties en kunnen u hier meer over vertellen. Natuurlijk kunt u ook gebruik maken van het crematorium of ons eigen uitvaartcentrum voor het afscheid. Wij verzorgen graag een begrafenis of crematie in Vorden zoals u deze voor ogen heeft.

Crematie Vorden
Wij scoren een 9.2

op basis van 17 recensies

Het uitvaartteam heeft het geweldig gedaan!

* Elke bron en schrijver van deze review is door ons geverifieerd.
* Wegens privacy redenen wordt de naam van de schrijver niet getoond.

Ontzettend fijn contact gehad met Ivanka. Super bijgestaan en begeleid! Ze heeft veel voor ons uit handen genomen.

* Elke bron en schrijver van deze review is door ons geverifieerd.
* Wegens privacy redenen wordt de naam van de schrijver niet getoond.

.