Uitvaart Almen

Bel ons en we helpen u meteen.

Een uitvaart regelen in Almena door Uitvaartzorg Lochem.

In het serene Almena, waar de rustige straten getuigen van geleefde levens, staat Uitvaartzorg Lochem klaar om u te ondersteunen bij het organiseren van een uitvaart vol liefde . Ons toegewijde team staat aan uw zijde om ervoor te zorgen dat het afscheid nemen van uw dierbare niet alleen respectvol is, maar ook een waarachtige weerspiegeling vormt van het geleefde leven.

Uitvaartdiensten in Almena.

Bij Uitvaartzorg Lochem begrijpen we dat elke uitvaart uniek is, net zoals elk leven dat is geweest. Daarom bieden we een breed scala aan diensten die zijn ontworpen om te voldoen aan de specifieke behoeften van uw gezin.  Onze lijst met diensten omvat:

 1. Uitvaarten

  Een emotionele gebeurtenis die de nagedachtenis van de overledene eert. Wij helpen u bij het plannen van dit bijzondere moment, rekening houdend met uw wensen en tradities.

 2. Begrafenis

  Voor degenen die ervoor kiezen begraven te worden, geven wij advies over het kiezen van een geschikte begraafplaats, grafsteen en alle aanvullende details om een ​​blijvende herinnering te creëren.

 3. Crematie

  Crematie is een alternatieve keuze die een waardig einde mogelijk maakt. Wij helpen u bij het kiezen van een geschikte urn en organiseren een herdenkingsdienst.

Extra rituele diensten

Bij Uitvaartzorg Lochem bieden wij een breed scala aan diensten om aan al uw wensen te voldoen:                                  Rouwvervoer Lochem

 • Uitvaartkisten.
 • Rouwvervoer.
 • Uitvaartmuziek.
 • Rouwdrukwerk.
 • Rouwboeket.
 • Foto- of videopresentatie tijdens de uitvaart.
 • Uitvaart livestreamen.

Wat kost een uitvaart in Almena?

De kosten van een uitvaart zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de locatie, het soort dienstverlening en aanvullende voorzieningen zoals bloemen en catering. Ons doel is om een ​​harmonieus evenwicht te vinden tussen respect en toegankelijkheid.                                                                                                                                                                  Kosten-uitvaart

Uitvaarten

De prijs is afhankelijk van persoonlijke voorkeuren en specifieke diensten. Neem contact met ons op voor een gedetailleerde offerte die voldoet aan uw wensen.

Begrafenis

Gemiddeld € 3.000 meer dan een crematie, exclusief grafsteen. De prijs is afhankelijk van de begraafplaats en de keuze van het monument.

Crematie

Van € 6.000 tot € 9.000, inclusief crematie, urn en herdenkingsdienst. De kosten zijn afhankelijk van de gekozen urn en plaats voor de herdenkingsdienst.

Onze waarde

Bij Uitvaartzorg Koningshof staan ​​we voor aandacht en ervaring, met een individuele benadering van ieder gezin. Ons team staat klaar om u te ondersteunen, te helpen en uw wensen te realiseren. Laat ons u helpen een respectvol en gedenkwaardig afscheid van uw dierbare te creëren. Neem contact met ons op voor een persoonlijk adviesgesprek.

Persoonlijke aanpak

Bij Uitvaartzorg Koningshof geloven wij in het belang van een persoonlijke aanpak. Wij begrijpen dat het organiseren van een uitvaart een emotionele en tere periode is. Daarom besteden we niet alleen tijd aan het bespreken van de praktische aspecten van de uitvaart, maar ook aan de auditie.

Extra diensten

Uitvaartkisten

Breed scala aan uitvaartkisten beschikbaar. Bekijk en vergelijk verschillende opties om aan uw behoeften en budget te voldoen. Vertrouw op ons in deze moeilijke tijd.

Rouwvervoer

Onze dienst 'Keuze van uitvaartvervoer' stelt u in staat om het perfecte vervoermiddel te kiezen voor de ceremonie, met comfort en waardigheid tijdens dit belangrijke moment.

Muziek op de uitvaart

Wij zullen u helpen bij het kiezen van muzikale begeleiding die uw individualiteit en de gevoelens die uw unieke gebeurtenis begeleiden, weerspiegelt.

Rouwkaart

Een kaart is een uiting van uw medeleven en steun in de moeilijkste momenten. Wij creëren deze speciale kaarten om u te helpen samen met uw familie en dierbaren verdriet te delen.

Rouwboeket

Wij creëren verfijnde bloemstukken om uw diepe verdriet en blijvende herinnering aan uw geliefde uit te drukken. U kunt uw gevoelens en warme woorden van steun aan de familie uiten in dit belangrijke moment.

Videopresentatie

Een videoherdenkingspresentatie is een manier om herinneringen voor altijd te bewaren. We creëren videocollages die u zullen helpen de herinnering te behouden.

Ons werkgebied

 

Uw laatste wens in vertrouwde handen!
Maak kennis
Op dit moment hulp nodig?

Wij staan 24/7 voor u klaar

contactformulier

Wilt u geheel vrijblijvend kennis maken met ons uitvaartteam voor algemene vragen of adviezen? Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

Wij hechten waarde aan uw privacy

We gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud weer te geven en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken, stemt u in met ons gebruik van cookies. Klik ook op de knop Meer om meer gedetailleerde informatie, gebruiksvoorwaarden en privacybeleid te bekijken.