Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0573 254 019

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

0573 254019  
  • Kleinschalig & Huiselijk
  • Persoonlijk & Betrokken
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar
  • Buiten openingstijden open

Over ons

Het kleinschalige team van uitvaartzorg Lochem, met een ruime ervaring van vele jaren, begeleiden uw uitvaart tot een waardig en mooi afscheid. Belangrijk hierbij is om de nabestaanden begripvol, met zorg en professie te begeleiden. Hierbij rekening houdend met de wensen van de overledene dan wel nabestaanden. Een voor u moeilijke periode, dat weten wij uit ervaring.

Zorgvuldig omgaan met uw laatste wensen

Als uitvaartorganisatie vinden wij het erg belangrijk om uw uitvaart te regelen zoals u deze voor ogen heeft of had. Daarbij is het vervullen van de laatste wensen van de overledene en de wensen van nabestaanden natuurlijk een prioriteit voor ons uitvaartteam. Om deze visie waar te maken zullen wij u helpen met alles wat geregeld moet worden. Zo hopen wij een stuk van de last van het regelen van een waardig afscheid, in de emotionele periode na het overlijden van een dierbare, samen met u te dragen.

Wij staan klaar voor u

Uw wensen en behoeften staat voor ons voorop. Ervaring leert dat een periode vóór en na een uitvaart emotioneel, tijdrovend en moeilijk kunnen zijn. Wij helpen u waar wij kunnen, maar respecteren het ook wanneer u bepaalde onderdelen zelf wilt regelen.  Het is belangrijk dat u zich realiseert dat niet alles direct na een overlijden van een dierbare geregeld moet worden. U kunt, in overleg met ons, rustig uw tijd nemen om alles wat u zelf wil regelen voor te bereiden. Het regelen van de diverse aspecten van de uitvaart zelf nemen wij graag van u uit handen. En zelfs als u iets over het hoofd ziet, zullen wij  u helpen om alles weer in goede banen leiden.

Wij hechten veel waarde aan uw beoordeling

Nadat wij een uitvaart hebben uitgevoerd sturen wij na ongeveer 10 dagen een Klanten Tevredenheidsformulier. Hierin vragen wij u op een eenvoudige wijze kenbaar te maken op onderdelen van de uitvaart hoe u onze dienstverlening heeft ervaren. Wij vragen u vriendelijk dit formulier te retourneren aan ons hoofdkantoor in een daarvoor bestemde en gefrankeerde antwoordenveloppe. De eindbeoordeling vragen wij u te doen middels een cijfer.

Als waardering voor de door u genomen moeite en ons toestaat uw waardering te plaatsen zoals hierboven vermeld, maken wij als dank € 10,- over op het goede doel CliniClowns (www.cliniclowns.nl).