Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Corona maatregelen

Ook wij leven met iedereen mee en hopen dat u allen in een goede gezondheid verkeert. Om een verdere verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan, volgen wij het RIVM protocol. Uiteraard doen wij er alles aan om de uitvaart van de overledene waardig te laten plaatsvinden.

Ik begrijp het, doorgaan naar de website.
 Wij scoren een 9.3 op basis van 12 recensies

Over ons

Over ons

Het kleinschalige team van uitvaartzorg Lochem met een ruime ervaring van vele jaren begeleiden uw uitvaart tot een waardig en mooi afscheid. Belangrijk hierbij is om de nabestaande begripvol, met zorg en professie te begeleiden. Hierbij rekening houdend met de wensen van de overledene dan wel nabestaanden. Een voor u moeilijke periode, dat weten wij uit ervaring.
Ons team bestaat uit Daniëlle Arentsen, zij is onze vestigingsmanager en uitvaartverzorger, Elselien Klein is haar naaste collega uitvaartverzorger en onze vaste gastdames zijn Lydia Straalman, Inge Brester, Dorinda Bijen en Willeke v.d Heetkamp.

Wij hechten veel waarde aan uw beoordeling

Nadat wij een uitvaart hebben uitgevoerd sturen wij na ongeveer 10 dagen een Klanten Tevredenheidsformulier. Hierin vragen wij u op een eenvoudige wijze kenbaar te maken op onderdelen van de uitvaart hoe u onze dienstverlening heeft ervaren. Wij vragen u vriendelijk dit formulier te retourneren aan ons hoofdkantoor in een daarvoor bestemde en gefrankeerde antwoordenveloppe. De eindbeoordeling vragen wij u te doen middels een cijfer.
Indien uw waardering is kenbaar gemaakt d.m.v. een beoordeling van het cijfer waarbij 0 = slecht en 10 = zeer goed, wij zouden deze graag willen plaatsen als een recensie op onze website. Wij vermelden naast het aantal sterren (staat voor het cijfer) alleen uw initialen en woonplaats.
Als waardering voor de door u genomen moeite en ons toestaat uw waardering te plaatsen zoals hierboven vermeld, maken wij als dank € 10,- over op het goede doel CliniClowns (www.cliniclowns.nl).

Laat ons u helpen

Indien wij u na het lezen van onze website het gevoel hebben gegeven u van dienst te kunnen zijn, neemt u dan vooral contact met ons op via het contactformulier of met de contactgegevens onderaan deze pagina. Deze contactgegevens kunt u ook terugvinden op onze contactpagina. U kunt ons natuurlijk ook gewoon even bellen op het nummer 0573-254019.