De mogelijkheden van Uitvaartzorg Lochem

Crematie

Hoe een crematie eruit ziet, hangt volledig af van de persoonlijke wensen van de overledene of de nabestaanden. Over het algemeen begint een crematie met een plechtigheid in een kerk of een aula.

Begraven

Hoe de begrafenis eruit komt te zien, hangt af van de persoonlijke wensen van de overledene of nabestaanden. Uitvaartzorg Lochem helpt u graag bij het verzorgen van een passende uitvaart, op welke locatie dan ook.

Overige uitvaart facetten

Hieronder noemen wij een aantal uitvaart facetten die mede een belangrijke rol spelen gedurende de uitvaart.

Om al deze facetten in detail te belichten, zouden we de website onnodig groot maken. De keuzemogelijkheid is op sommige onderdelen enorm. Graag zouden wij dit met u in een persoonlijk gesprek willen bespreken en toelichten.

Heeft u vragen?

Bel ons, we helpen u graag!

Team Uitvaartzorg Lochem

Uitvaartlocaties

Bij Uitvaartzorg Lochem bent u vrij om een uitvaartlocatie te vinden die bij u past. Onze medewerkers helpen u graag met het zoeken van de perfecte uitvaartlocatie.

Uw laatste wens in vertrouwde handen!
Maak kennis
Op dit moment hulp nodig?

Wij staan 24/7 voor u klaar

uitvaart contactformulier

Wij zijn 24/7 bereikbaar voor het melden van een overlijden. Heeft u een vraag of wilt u advies over het regelen van een uitvaart en/of wilt u een voorgesprek hierover? Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

contactformulier

Wilt u geheel vrijblijvend kennis maken met ons uitvaartteam voor algemene vragen of adviezen? Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

Uw uitvaartwensen vastleggen geefteen gerust gevoel en houvast voor de nabestaande(n).
Graag helpen we u met het invullen hiervan en beantwoorden wij uw vragen, zodat alles duidelijk is voor nu en in de toekomst.

Wij hechten waarde aan uw privacy

We gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud weer te geven en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken, stemt u in met ons gebruik van cookies. Klik ook op de knop Meer om meer gedetailleerde informatie, gebruiksvoorwaarden en privacybeleid te bekijken.