Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0573 254019

 Wij scoren een 9.1 op basis van 14 recensies

Wilsbeschikking

Er heerst er vaak nog een taboe over het openlijk bespreken van de dood terwijl het zo belangrijk is om al vast na te denken over uw eigen uitvaart. Het vastleggen van eventuele wensen en het opstellen van uw wilsbeschikking geeft vaak een bepaalde rust, ook aan nabestaanden.

Het opstellen van uw wilsbeschikking

Wellicht heeft u al een keer nagedacht over hoe uw afscheid eruit zou moeten zien. Het is echter moeilijk om dit precies te communiceren naar uw nabije omgeving. Het is immers geen fijn gesprek om het al te hebben over de tijd dat u niet meer leeft. Wij weten uit ervaring dat er veel rust ontstaat in de nabije omgeving wanneer de overleden dierbare al zijn of haar wensen achter heeft gelaten in een wilsbeschikking. U weet zelf natuurlijk het beste wat bij u past en hoe u wellicht zou willen dat uw uitvaart er komt uit te zien. Denkt u bijvoorbeeld aan uw favoriete nummer die u afgespeeld wilt hebben. Het stelt de nabestaanden gerust als iedereen weet dat alles naar wens verzorgd wordt.

Wij helpen u graag verder

U hoeft de lijst niet zelf in te vullen. Uw nabestaanden kunnen helpen en ook wij staan dag en nacht voor u klaar om u te woord te staan. U vindt de contact gegevens op onze contact pagina. Hieronder vindt u de formulier waar u uw wensen achter kunt laten. Ook kunt u gerust bellen om onze wilsbeschikking op te laten sturen of het gezamenlijk door te nemen. Het is onze prioriteit om een uitvaart te verzorgen zoals u die voor ogen had.

Wij zijn blij wanneer uw keuze bij de uitvaart uitgaat naar Uitvaartzorg Lochem.

Indien u zich bij ons laat registeren, betaald u vooraf een kleine bijdrage van €10.00 aan administratiekosten. U krijgt daarna van ons een bewijs van inschrijving, wat recht geeft op €200,00 euro korting geeft op de uitvaart. Dit bewijs is persoonsgebonden en mits de uitvaart door Uitvaartzorg Lochem wordt uitgevoerd.