Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0573 254 019

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

0573 254019  
  • Kleinschalig & Huiselijk
  • Persoonlijk & Betrokken
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar
  • Buiten openingstijden open

Wilsbeschikking

Het is niet zo vanzelfsprekend om over uw eigen uitvaart na te denken. Toch kan het geruststellend zijn om het een en ander te bespreken en eventueel vast te leggen. Ook voor hen die achterblijven is het fijn om te weten wat de wensen van de overledene zijn. Wij adviseren u om uw wensen ook te bespreken met uw naasten. Zo kan ook het hoe en waarom achter sommige wensen duidelijk worden.

Het opstellen van uw wilsbeschikking

U kunt vrijblijvend een wilsbeschikking downloaden, heeft u liever dat wij u een wilsbeschikking toesturen? Bel of stuur een mail met uw adresgegevens, dan zorgen wij dat deze bij u terecht komt. Hieraan zijn uiteraard geen kosten verbonden.

Ook kunt u te allen tijden een afspraak maken met één van onze uitvaartverzorgers om u te laten informeren over de mogelijkheden van een uitvaart die bij u past. Door dit te bespreken kunnen wij u een transparante kostenbegroting geven wat een huidige uitvaart, geheel naar uw wens(en) kost.

Dit gesprek is geheel vrijblijvend en kosteloos.

Registreren bij Lochem Uitvaartzorg

Wij zijn blij wanneer u kiest voor de uitvaart bij Lochem Uitvaartzorg.

Indien u zich bij ons laat registeren, betaalt u vooraf een kleine bijdrage van €10.00 aan administratiekosten. U krijgt daarna van ons een bewijs van inschrijving, wat recht geeft op €200,00 euro korting op de uitvaart. Dit bewijs is persoonsgebonden en mits de uitvaart door Uitvaartzorg Lochem wordt uitgevoerd.

Download hier de wilsbeschikking van Uitvaartzorg Lochem.

.