Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Corona maatregelen

Ook wij leven met iedereen mee en hopen dat u allen in een goede gezondheid verkeert. Om een verdere verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan, volgen wij het RIVM protocol. Uiteraard doen wij er alles aan om de uitvaart van de overledene waardig te laten plaatsvinden.

Ik begrijp het, doorgaan naar de website.
 Wij scoren een 9.3 op basis van 12 recensies

Kosten en Verzekering

Wij geloven erin dat iedereen aan de hand van zijn of haar persoonlijke wensen en eigen budget een waardig afscheid kan laten verzorgen. Ongeacht uw geloofsovertuiging en/ of waar uw verzekerd bent. Onze uitvaartleiders luisteren aandachtig naar al uw wensen en zijn transparant in de werkwijze. Leest u meer over de kosten en de verzekering bij een uitvaart op deze pagina.

De kosten bij de uitvaart

Kosten en VerzekeringIeder persoon is een uniek persoon. En een uitvaart is een reflectie van het leven van uw overleden geliefde. Daarom is het mooi als de uitvaart zo persoonlijk en uniek mogelijk is. Een uitvaart die uw overleden geliefde voor ogen had en waar iedereen met een fijn gevoel op terug kan kijken. Wij geloven erin dat dit mogelijk is, onafhankelijk van uw budget. Samen met u gaan we in gesprek om alle wensen voor de uitvaart van uw dierbare te bespreken. Wij zijn bekend met de omgeving en kunnen u veel opties voorleggen. Er zijn immers meerdere factoren die de kosten van een uitvaart kunnen beïnvloeden. Dit begint al bij de keuze tussen een crematie of een begrafenis. Een begrafenis is door de grafrechten meestal iets duurder dan een crematie. Een uitvaart is maatwerk en de kosten hangen af van de keuzes die gemaakt worden. Een thuisopbaring is bijvoorbeeld goedkoper dan een opbaring in een rouwcentrum. Kiest u voor volgauto’s of rijdt u met eigen vervoer? De kosten van begraafplaatsen kunnen duizenden euro’s van elkaar verschillen. De keuze voor een kopje koffie in kleine kring of voor een uitbundig diner voor vele genodigden maakt ook nogal wat uit.

Samen kunnen we bekijken wat er bij u past, waarbij een beperkt budget een persoonlijk afscheid niet in de weg hoeft te staan.

Een uitvaartverzekering

Het is mogelijk dat u een uitvaartverzekering heeft. Dat betekent dat wij voor u kosteloos en vrijblijvend de polisvoorwaarden gaan inkijken van uw huidige verzekering. Zo zal het duidelijk worden wat uw verzekeraar zal uitkeren voor uw uitvaart. De uitkering van uw verzekering kan immers belangrijk zijn voor uw budget voor de uitvaart. Er is met een verzekering voor de uitvaart meer mogelijk dan u in eerste instantie denkt. Wij helpen u hier graag mee verder en wij denken altijd met u mee. U kunt contact met ons opnemen via de contact pagina.