Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0573 254 019

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

0573 254019  
  • Kleinschalig & Huiselijk
  • Persoonlijk & Betrokken
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar
  • Buiten openingstijden open

Uitvaart Groenlo

Uitvaart laten verzorgen door Uitvaartzorg Lochem in omgeving Groenlo 

Uitvaart GroenloBent u op zoek naar iemand die u kan ondersteunen bij het verzorgen van een uitvaart in de omgeving van Groenlo? Dan is Uitvaartzorg Lochem bij uitstek een goed adres. Wanneer uw dierbare overlijdt komt uw wereld even stil te staan. U belandt in een moeilijke en emotionele periode terwijl u belangrijke beslissingen moet nemen rondom de uitvaart in Groenlo. Wij kunnen ons goed voorstellen dat uw hoofd hier op dit moment niet naar staat. Daarom ondersteunt de uitvaartzorg van het uitvaartcentrum nabij Groenlo u graag bij het nemen van deze beslissingen. Wij staan voor u klaar en zorgen dat alle zaken rondom de uitvaart in Groenlo tot in detail geregeld worden. Uiteraard zijn wij er wanneer u dat wenst. Wilt u bepaalde zaken graag zelf verzorgen? Dan doen wij een stapje terug. 

Kleinschalige en huiselijke onderneming 

Uitvaartzorg Lochem is een kleinschalige en huiselijke onderneming in de buurt van Groenlo. Met meer dan 25 jaar ervaring weten wij goed hoe wij u het beste bij kunnen staan voor, tijdens en na het afscheid van uw dierbare. Onze uitvaartverzorgers hebben een persoonlijke houding en zijn betrokken. Zij denken graag met u mee over de invulling van het afscheid. Uitvaartzorg Lochem biedt u verschillende mogelijkheden voor uw uitvaart als het gaat om een begrafenis of een crematie in de omgeving van Groenlo. Welke voorkeur u ook heeft, wij verzorgen het naar wens. Uw wensen staan namelijk centraal bij onze uitvaartverzorgers. Wij gaan graag persoonlijk met u in gesprek om deze te bespreken. Als wij uw wensen voor de uitvaart goed op een rijtje hebben, vertellen wij u ook graag meer over de mogelijkheden voor een begrafenis of crematie in Groenlo bij Uitvaartzorg Lochem. 

Een waardige uitvaart, begrafenis of crematie, in de omgeving van Groenlo

Als u de voorkeur geeft aan begrafenis voor uw dierbare in Groenlo kunt u kiezen uit verschillende mogelijkheden. Zo heeft u de optie om uw dierbare te begraven op een natuurbegraafplaats nabij Groenlo. Het idee hiervan is dat het graf opgaat in een natuurlijke omgeving. Denk aan een bosachtig gebied, heide of landgoed. Geeft u de voorkeur aan een crematie in Groenlo? Ook dan bieden wij u genoeg mogelijkheden om het afscheid te verzorgen zoals u voor ogen heeft. Zo kunt u kiezen voor een stille crematie. Dit betekent dat u zelf een passende locatie kiest voor het afscheid. Denk aan kerk, een mooie plek in de natuur of misschien wel bij u thuis. De daadwerkelijke crematie vindt dan alleen plaats in het crematorium. Natuurlijk is het ook mogelijk om wel het gehele afscheid te organiseren in het crematorium. 

Ons uitvaartcentrum nabij Groenlo voor het afscheid van uw dierbare 

De uitvaartverzorgers van Uitvaartzorg Lochem zijn bekend in de regio en helpen u graag bij het zoeken naar een passende locatie voor het afscheid van uw dierbare. Het voordeel hiervan is dat u zelf de sfeer kunt kiezen. Bij Uitvaartzorg Lochem bieden wij ook ons eigen uitvaartcentrum nabij Groenlo aan als mogelijke locatie. Hier beschikken wij over alle faciliteiten die u nodig heeft voor een mooi en waardig afscheid. Wij hebben ons best gedaan om ons uitvaartcentrum huiselijk en intiem in te richten om ervoor te zorgen dat u in alle rust afscheid kunt nemen van uw dierbare. Ook ons eigen verzorgingsteam staat klaar om u te ondersteunen bij het opbaren van uw dierbare. Dit kunt u samen met ons team doen, volledig aan ons overlaten of natuurlijk alleen met familie doen. 

Uw wensen staan centraal bij Uitvaartzorg Lochem dichtbij Groenlo

U bent altijd van harte welkom om eens langs te komen in ons uitvaartcentrum bij Groenlo om zelf de sfeer te ervaren. Wij verzorgen graag een passende en persoonlijke uitvaart in de omgeving van Groenlo. Laat het ons gerust weten wanneer u onze hulp nodig heeft. Ook als u vragen heeft of meer informatie wilt over onze mogelijkheden mag u altijd contact opnemen. Wij helpen u graag verder.