Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0573 254 019

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

0573 254019  
  • Kleinschalig & Huiselijk
  • Persoonlijk & Betrokken
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar
  • Buiten openingstijden open

Deventer

Bij Uitvaartzorg Lochem begrijpen we dat het verlies van een dierbare een zeer moeilijke en emotionele periode is. Wij staan u graag bij om een waardige uitvaart te verzorgen in Deventer, geheel volgens uw wensen en behoeften. Of het nu gaat om een begrafenis of crematie regelen, onze ervaren en empathische medewerkers staan klaar om u te ondersteunen in deze moeilijke tijd.

Ons uitvaartcentrum in de buurt van Deventer biedt een rustige en respectvolle omgeving waar u in alle rust afscheid kunt nemen van uw geliefde. Wij luisteren naar uw persoonlijke verhalen en helpen u om de uitvaart vorm te geven op een manier die recht doet aan het leven van de overledene.

Met oog voor detail en een warm hart voor mensen, zorgen wij ervoor dat de uitvaart een waardevolle herinnering wordt. U kunt vertrouwen op Uitvaartzorg Lochem om u te begeleiden tijdens deze emotionele reis. Neem gerust contact met ons op om meer te weten te komen over onze diensten in Deventer.

.