Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0573 254 019

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

0573 254019  
  • Kleinschalig & Huiselijk
  • Persoonlijk & Betrokken
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar
  • Buiten openingstijden open

Uitvaart Goor

Uitvaart Goor organiseren met Uitvaartzorg Lochem 

Uitvaart GoorNa het overlijden van uw dierbare komt er veel op u af. Ineens moet u van alles regelen en belangrijke beslissingen nemen. Wij kunnen ons voorstellen dat uw hoofd er op dit moment niet naar staat. Daarom staan de uitvaartverzorgers van Uitvaartzorg Lochem voor u klaar. Wij zullen u bijstaan in deze moeilijke periode en we zorgen ervoor dat we een waardig afscheid kunnen verzorgen. Belangrijk vinden wij dat de uitvaart in Goor passend en persoonlijk is. 

Al meer dan 25 jaar verzorgt Uitvaartzorg Lochem uitvaarten in de Achterhoek. Wij zijn een kleinschalige onderneming met persoonlijke en betrokken uitvaartverzorgers. Onze uitvaartverzorgers geven u de persoonlijke aandacht die u verdient. Wij staan dag en nacht klaar voor uw vragen en wensen. Onze medewerkers luisteren naar uw wensen en zullen hun best doen deze te realiseren en te verwerken in de uitvaart in Goor. Bij ons heeft u de keuze uit vele mogelijkheden die wij met u zullen bespreken. 

Begrafenis Goor

Bij het regelen van een uitvaart is een van de eerste beslissingen die u moet nemen de keuze tussen een begrafenis of een crematie. Als u kiest voor een begrafenis, heeft u vervolgens de mogelijkheid om te kiezen tussen een standaard begrafenis in Goor of een begrafenis op een specifieke locatie naar keuze. In de omgeving van gemeente Lochem zijn er tal van prachtige locaties waar u een afscheid kunt organiseren. Onze ervaren uitvaartverzorgers zijn goed bekend in de regio en kunnen u hierover informeren. Mocht u echter de voorkeur geven aan het organiseren van de begrafenis op onze eigen locatie, dan beschikken wij over alle benodigde faciliteiten voor een waardig afscheid. In het dorp Eefde bevindt zich onze locatie, waar u terecht kunt. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u vragen heeft of meer informatie wilt. Onze toegewijde medewerkers staan altijd voor u klaar en helpen u graag verder.

Crematie Goor

Bij het regelen van een uitvaart is een van de eerste beslissingen die u moet nemen de keuze tussen een begrafenis of een crematie. Als u kiest voor een crematie, bieden wij verschillende mogelijkheden om een passend afscheid te organiseren. U kunt ervoor kiezen om de crematie te laten plaatsvinden op onze eigen locatie, waar wij alle benodigde faciliteiten hebben om het afscheid op een respectvolle manier te laten verlopen. Daarnaast staat het u vrij om een andere locatie te selecteren in de omgeving van gemeente Lochem, waar tal van mooie plekken te vinden zijn voor het organiseren van een crematieceremonie. Onze ervaren uitvaartverzorgers zijn goed bekend in de regio en kunnen u adviseren over de verschillende mogelijkheden. Als u vragen heeft of meer informatie wilt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze toegewijde medewerkers staan altijd voor u klaar en helpen u graag verder.

Wilsbeschikking

Het is niet zo vanzelfsprekend om over uw eigen uitvaart na te denken. Toch kan het geruststellend zijn om het een en ander te bespreken en eventueel vast te leggen. Ook voor hen die achterblijven is het fijn om te weten wat de wensen van de overledene zijn. Wij adviseren u om uw wensen ook te bespreken met uw naasten. Zo kan ook het hoe en waarom achter sommige wensen duidelijk worden. Vul uw wilsbeschikking in.

.