Overlijden melden Steenderen

Bel ons en we helpen u meteen.

Overlijden melden Steenderen bij Uitvaartzorg Lochem

stenen poortIs uw dierbare recentelijk overleden en bent u op zoek naar een uitvaartonderneming in de omgeving van Steenderen? Meldt het overlijden van uw dierbare zo spoedig mogelijk bij Uitvaartzorg Lochem. U kunt ons ten alle tijden contacteren op het nummer 0573 – 254019. Op dit nummer zijn wij dag en nacht beschikbaar. Wij komen met onze eigen verzorgingsteam en met onze uitvaartleidster en eerste contactpunt Elselien Klein of Daniëlle Arentsen uw kant op. Ons verzorgingsteam zal het overlijden van uw geliefde officieel maken. Ook wordt de verzorging van het lichaam geregeld. U zult al het een en ander voor de uitvaart bespreken met Elselien Klein. Het is wel belangrijk om te weten dat niet alles meteen geregeld hoeft te worden voor de uitvaart. Wij zullen u tijdens deze zware en emotionele periode begeleiden. U kunt ook altijd onze contact pagina raadplegen voor het melden van het overlijden in Steenderen.

Neem zo spoedig mogelijk contact op met Uitvaartzorg Lochem voor het overlijden melden in Steenderen

Het is onze prioriteit om aan de hand van de wensen van de nabestaanden en de overledene dierbare een prachtige uitvaart te verzorgen. Ook zullen wij u met begrip, professie en de nodige zorg begeleiden tijdens deze hectische periode. Wij gaan met u in een uitgebreid gesprek, waarin alle wensen voor de uitvaart besproken worden. Bij Uitvaartzorg Lochem kunt u zowel een begrafenis als een crematie laten verzorgen. Hierbij heeft u bovendien veel mogelijkheden. Wij bieden namelijk veel diensten aan vanuit onze eigen uitvaartonderneming. Zo kunt u de decoratie, de grafkist, het rouwvervoer en nog veel meer personaliseren naar uw dierbare. U kunt ook de crematie op een door u gekozen locatie laten verzorgen. Meer over een stille crematie leest u op deze pagina.

Ons team staat dag en nacht voor u klaar. U kunt ons bereiken via de contact pagina en onze Facebook pagina.

Uw laatste wens in vertrouwde handen!
Maak kennis
Op dit moment hulp nodig?

Wij staan 24/7 voor u klaar

contactformulier

Wilt u geheel vrijblijvend kennis maken met ons uitvaartteam voor algemene vragen of adviezen? Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

Wij hechten waarde aan uw privacy

We gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud weer te geven en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken, stemt u in met ons gebruik van cookies. Klik ook op de knop Meer om meer gedetailleerde informatie, gebruiksvoorwaarden en privacybeleid te bekijken.