Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0573 254019

 Wij scoren een 9.2 op basis van 17 recensies

Mw. van Riel – Dam

 27 januari 1927
 16 september 2021

4 reacties op “Mw. van Riel – Dam”

 1. Jacqueline Gaanderse-Beekman schreef:

  Tante Elze stuurde mij elk jaar, zolang ik me kan herinneren, een volgeschreven kaart voor mijn verjaardag. Ook verzekerde ze mij, dat ze elke avond voor ons gezin bad; dit vond ik ontroerend.

 2. Roger Waardenburg schreef:

  Lieve Oma van Riel,

  Als ik terugkijk op een dikke 15 a 20 jaar penvriendschap met opa en alle bezoekjes aan u in Barchem heb ik alleen maar warme herinneringen. Bedankt voor de kleine stukjes die u zelf schreef aan het einde van veel brieven van opa. Dankbaar voor alle liefde die u en opa mij hebben gegeven.

  Uw Venlose kleinzoon,

  Roger Waardenburg

 3. Annette Kalbfleisch schreef:

  Lieve tante Elze,
  In grote dankbaarheid zal ik je altijd herinneren: hoe lief je altijd voor me was, je belangstelling, het ‘familie’-gevoel wat je me gaf. Dankbaar ben ik het allermeest voor de oma-rol die je voor mijn kinderen op een soort vanzelfsprekende manier op je nam. De mand met kraamkado’tjes die je me bracht toen ik bevallen was van Zoë, toen ik mijn eigen moeder het allermeest miste. Je voelde dat aan en stapte voor mij even in de moeder-rol. Gelukkig heb ik dit allemaal meer dan eens tegen je kunnen zeggen. De laatste jaren was je niet meer vrolijk maar de bezoekjes die we aan je brachten waren altijd gezellig en sloten we af met een gezellig etentje bij ‘ t station’. We zullen je missen en zijn tegelijk blij voor je dat je nu eindelijk de ogen definitief hebt mogen sluiten.
  Je rust zacht en in vrede, zoveel is zeker.
  Annette, ook namens Zoë en Thomas.

 4. Konklijk NVVH-vrouwennetwerk Lochem e,o. schreef:

  In dankbare herinnering aan ons lid en lid van verdienste mevrouw Elze van Riel-Dam

  Bestuur
  NVVH-vrouwennetwerk Lochem

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Let op: voordat de reactie wordt geplaatst, wordt deze eerst gecontroleerd.

The maximum upload file size: 2 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here