Holterman uitvaartverzorging gaat verder onder de naam Uitvaartzorg Lochem

Holterman Uitvaartverzorging gaat verder onder de naam Uitvaartzorg Lochem

Holterman Uitvaartverzorging

Holterman Uitvaartverzorging is een gevestigde naam binnen de gemeente Lochem en omgeving, en staat al jaren bekend als een persoonlijke, ongedwongen en zorgvuldige uitvaartonderneming. Buiten de naamswijziging gaat hieraan ook niets veranderen.

Wel is besloten het uitvaartcentrum gelegen aan de Larenseweg 49 te Lochem een andere bestemming te geven. “Wij verzorgen de uitvaart op een door u zelf uitgekozen locatie al dan niet met een thuisopbaring, wij beschikken hiervoor over alle faciliteiten. Onze kernwaarden zijn: professioneel, waardig en liefdevol” zegt uitvaartverzorger en vestigingsmanager Daniëlle Arentsen.

Onze uitvaartverzorgers zijn bekend met alle mogelijkheden die er zijn binnen de gemeente Lochem e.o. en zijn ervaren met de aan onze regio gebonden gebruiken en tradities.

Wij volgen nauwgezet de hedendaagse uitvaarttrends en voeren deze ook desgewenst door in de verzorging van een uitvaart.

 Over Daniëlle 

Daniëlle is geboren en getogen in onze mooie achterhoek en nu sinds 16 jaar woonachtig in Eefde, getrouwd en moeder van twee dochters. Na meer dan 23 jaar in de verpleegkundige zorg te hebben gewerkt heeft zij een aantal jaren geleden de overstap gemaakt naar de uitvaartzorg. Daniëlle is nu al weer drie jaar werkzaam in de uitvaartzorg waarbij zij ook bij andere uitvaartbedrijven zelfstandig heeft mogen werken.

“Ik vind het bijzonder om er te mogen zijn voor mensen tijdens deze intense en moeilijke periode, even toegelaten worden in de kwetsbaarheid van het afscheid nemen. Door een luisterend oor te bieden aan de nabestaanden. Maar ook gebeurt het in een voorgesprek met degene waarvan het overlijden aanstaande is, om nader kennis te maken en haar of zijn wensen te bespreken en vast leggen. Zo kan ik uiteindelijk tezamen met de nabestaanden een mooi en passend afscheid bieden zoals de overledene het zelf wenste”.

Uitvaartzorg Lochem

Er is gewerkt aan een geheel vernieuwde website van Uitvaartzorg Lochem. U kunt deze bezoeken op www.uitvaartzorglochem.nl  

We hebben gestreefd u op een ongedwongen en persoonlijke wijze te informeren omtrent de mogelijkheden. Maar zoals gezegd vinden wij het fijn om u te leren kennen middels een persoonlijk gesprek. Neem dus gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak of voor het beantwoorden van uw eventuele vragen.

Telefoonnummer 0573- 254019 of op email-adres info@uitvaartzorglochem.nl

 

Uw laatste wens in vertrouwde handen!
Maak kennis
Op dit moment hulp nodig?

Wij staan 24/7 voor u klaar

contactformulier

Wilt u geheel vrijblijvend kennis maken met ons uitvaartteam voor algemene vragen of adviezen? Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

Wij hechten waarde aan uw privacy

We gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud weer te geven en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken, stemt u in met ons gebruik van cookies. Klik ook op de knop Meer om meer gedetailleerde informatie, gebruiksvoorwaarden en privacybeleid te bekijken.