Kulturhus ’t kruispunt Laren

Vergezeld door de landelijke lucht rijd ik het prachtige dorp Laren in.

Elke keer weer word ik overvallen door de gemoedelijkheid en de gezelligheid die het dorp uitstraalt.

Ik heb vandaag een afspraak met Pieter (de beheerder ) van het Kulturhus om wat zaken omtrent uitvaarten te regelen.

Ik rijd het centrum van Laren in en kijk uit op het prachtige kerkje waarachter het kulturhus ligt.

Onder het genot van een heerlijke kopje koffie maken we kennis en bespreken we alle zaken omtrent een uitvaart.

Ik acht mijzelf enorm gelukkig dat ik mag werken in deze omgeving…in onze mooie achterhoek!

Laren of terwijl Loarne is een van de mooiste dorpen van de Achterhoek. Laren heeft een oud dorpscentrum waar de boerderijen omheen lagen. Laren is vooral bekend vanwege zijn vele landgoederen en bijbehorende kastelen en landhuizen. Rond het dorp liggen Oolde, Verwolde en Ampsen. Huis Verwolde is ingericht als museum. Het landgoed rond dit huis herbergt ook de dikste eik van Nederland, met een omtrek van ruim 7,5 meter. Deze boom draagt de toepasselijke naam “Dikke Boom” en ligt aan het bomenpad, waar ook nog een vroegere eik genaamd ‘Oom Frits’ te bewonderen is.

Bij de jongere generatie is Laren vooral bekend om de leuke cafe’s en restaurantjes gelegen in het dorpscentrum en natuurlijk de jaarlijkse Larense Kermis.

Uw laatste wens in vertrouwde handen!
Maak kennis
Op dit moment hulp nodig?

Wij staan 24/7 voor u klaar

contactformulier

Wilt u geheel vrijblijvend kennis maken met ons uitvaartteam voor algemene vragen of adviezen? Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

Wij hechten waarde aan uw privacy

We gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud weer te geven en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken, stemt u in met ons gebruik van cookies. Klik ook op de knop Meer om meer gedetailleerde informatie, gebruiksvoorwaarden en privacybeleid te bekijken.