Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0573 254 019

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

0573 254019  
  • Kleinschalig & Huiselijk
  • Persoonlijk & Betrokken
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar
  • Buiten openingstijden open

Sfeerimpressie

Zoals u wellicht al aan de naam kunt afleiden, is onze uitvaartonderneming gelegen in de gemeente Lochem. Dit is een gemeente die u vindt in de Achterhoek, in de provincie Gelderland. Onze uitvaartzorg vindt u in Eefde. Dit is een dorpje gelegen in de gemeente Lochem. Meer over de sfeerimpressie van onze uitvaartonderneming leest u op deze pagina.

Sfeerimpressie van de gemeente Lochem

SfeerimpressieLochem is een stad gelegen in de Achterhoek, waar anno 2020 rond de 14.000 inwoners gevestigd zijn. De gemeente Lochem zelf bestaat verder uit maar liefst elf dorpen. Één dorp hiervan is het dorpje Eefde, waar u onze uitvaartzorg vindt. U vindt het dorpje in het noordoosten van Gelderland. Het is gelegen aan de zuidkant van het Twentekanaal. U vindt veel cultuur en historie in Eefde. Zo vindt u ten zuiden van Eefde Huis de Voorst en aan de Boedelhofweg het voormalig kasteel de Boedelhof. Centraal in Eefde vindt u de protestante Ontmoetingskerk. Ook maakt ons dorpje deel uit van de Achterhoekse Wandelingen en vindt u prachtige natuur in de omgeving.
Wilt u een uitvaart in de gemeente Lochem of omgeving laten verzorgen door Uitvaartzorg Lochem, neem dan contact met ons op.

.