Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0573 254 019

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

0573 254019  
  • Kleinschalig & Huiselijk
  • Persoonlijk & Betrokken
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar
  • Buiten openingstijden open

Stille Crematie

Het is natuurlijk belangrijk dat het leven van uw overleden dierbare op een waardige manier afgesloten wordt. Hoe mooi is een uitvaart die het leven van uw dierbare reflecteert. Daarom is er bij Uitvaartzorg Lochem een mogelijkheid om een stille crematie te laten verzorgen. Wat een stille crematie precies inhoudt kunt u lezen op deze pagina.

Een stille crematie laten verzorgen door Uitvaartzorg Lochem

Bij Uitvaartzorg Lochem is er een optie om een zogenoemde ‘stille crematie’ te laten verzorgen. Een ‘standaard’ crematie houdt in dat de crematie én de uitvaart van uw dierbare plaatsvindt bij een crematorium. Bij een ‘stille’ crematie wordt alleen de crematie zelf verzorgd bij het crematorium. Het resterende gedeelte van de uitvaart wordt op een andere locatie verzorgd. U kunt bijvoorbeeld denken aan het favoriete restaurant van de overledene, de eigen tuin of sportkantine.

stille crematieKies uw eigen locatie uit voor een persoonlijk afscheid

Er wordt vaak niet meteen aan gedacht om een uitvaart te laten verzorgen op een locatie naar eigen keuze. Bij Uitvaartzorg Lochem is dit echter altijd een mogelijkheid. Onze uitvaartleiders luisteren aandachtig naar de wensen van de dierbare en de nabestaanden. Wij willen een uitvaart verzorgen zoals de dierbare en de nabestaanden die voor ogen hadden. Een uitvaart op een eigen gekozen locatie brengt een persoonlijke en intieme sfeer met zich mee.
Wij denken graag met u mee en dragen liefdevol zorg voor de uitvaart van uw dierbare.
Contacteer ons via de contact pagina.

.