Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0573 254019

 Wij scoren een 9.2 op basis van 17 recensies

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

0573 254019  
  • Kleinschalig & Huiselijk
  • Persoonlijk & Betrokken
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar
  • Buiten openingstijden open

Begraven Borculo

Begraven Borculo laat u regelen door Uitvaartzorg Lochem

Begraven BorculoBent u op zoek naar een ervaren uitvaartondernemer voor het laten begraven van uw dierbare in Borculo of omgeving? Neem dan contact op met het team van Uitvaartzorg Lochem. Uitvaartzorg Lochem is namelijk een bekend adres voor het laten verzorgen van een uitvaart in Borculo. Wij werken met een kleinschalig team, waar de medewerkers veel ervaring hebben met het begeleiden van uitvaarten. Daarom kunnen wij onze klanten veel aandacht geven bij de periode van de uitvaart. Wij zullen u begeleiden door deze zware en hectische periode. Ook gaan wij alles voor u regelen omtrent de uitvaart. Dan heeft u de tijd en ruimte om te rouwen, nu dit hard nodig is. Wij gaan altijd met begrip, zorg en professie te werk. Hiermee houden wij altijd rekening met uw wensen voor de uitvaart. Wilt u meer weten over een begrafenis verzorgd door Uitvaartzorg Lochem, bekijk dan eens onze website.

Laat het begraven in Borculo volledig verzorgen door het team van Uitvaartzorg Lochem

U heeft namelijk veel mogelijkheden wanneer u de begrafenis door ons laat verzorgen. Wij kunnen u veel mogelijkheden aanbieden, door onze brede ervaring in de omgeving. Zo heeft u de beschikking tot meerdere begraafplaatsen in de omgeving van Borculo. Houdt u hier wel rekening met verschillende kosten per gemeente. U kunt de begrafenis van uw dierbare volledig personaliseren naar de wensen van de dierbare en de nabestaanden. Zo kunt u de decoratie, het rouwvervoer en nog veel meer allemaal zelf invullen. Er komt dan een persoonlijke uitvaart tot stand, die het leven van de overleden dierbare reflecteert. Een uitvaart waar iedereen met een fijn gevoel aan terug denkt. Wij helpen u altijd graag verder wanneer u een deel van de uitvaart zelf wilt verzorgen. Heeft u verder nog vragen of onduidelijkheden, contacteer ons dan via onze contact of Facebook pagina. Wij staan altijd voor u klaar.