Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0573 254 019

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

0573 254019  
  • Kleinschalig & Huiselijk
  • Persoonlijk & Betrokken
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar
  • Buiten openingstijden open

Uitvaartcentrum Borculo

Uitvaartcentrum Borculo, locatie voor de uitvaart van uw dierbare

Uitvaartcentrum BorculoWilt u een crematie laten verzorgen voor uw overleden dierbare in Borculo? Dan kunnen wij van Uitvaartzorg Lochem u daar goed bij verder helpen. Uitvaartzorg Lochem is namelijk een ervaren uitvaartonderneming, die in bezit is van haar eigen uitvaartcentrum. Dit houdt dus in dat u de uitvaart van uw dierbare kunt laten plaatsvinden in ons uitvaartcentrum. Als uw dierbare recentelijk overleden is in Borculo. Dan kunt u spoedig contact met ons opnemen om ons verzorgingsteam uw kant op te laten komen. Dan wordt het overlijden officieel gemaakt, het lichaam verzorgd én gaan wij alvast met u in een gesprek om de wensen te bespreken. Dit hoeft uiteraard niet meteen geregeld te worden. Wij weten hoe ingrijpend het overlijden van uw dierbare is, en weten dat u tijd heeft om over de uitvaart na te denken. Wilt u het afscheid in ons uitvaartcentrum in Borculo laten verzorgen, lees dan verder.

Laat een prachtige uitvaart verzorgen in het uitvaartcentrum van Uitvaartzorg Lochem in Borculo

Onze uitvaartcentrum beschikt over alle faciliteiten die nodig zijn om een waardig afscheid te laten verzorgen in ons uitvaartcentrum. Het is als u het wenst ook mogelijk om een hapje en drankje te doen na de ceremonie, om met de nabestaanden herinneringen op te halen. Naast onze uitvaartcentrum als uitvaartlocatie, kunt u ook een stille crematie laten verzorgen. Dit houdt in dat het afscheid zelf op een andere locatie verzorgd wordt. Zo kunt u een locatie kiezen waar u samen met uw geliefde fijne herinneringen heeft gehad. Dit maakt de uitvaart nóg persoonlijker, en dus nóg mooier. Wij luisteren aandachtig naar uw wensen, en geven u vele mogelijkheden voor de uitvaart. Het is onze prioriteit om een afscheid te verzorgen, zoals de overleden dierbare het voor ogen had in Borculo.

U kunt ons dag en nacht contacteren via de contactpagina en onze Facebookpagina.

.