Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0573 254 019

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

0573 254019  
  • Kleinschalig & Huiselijk
  • Persoonlijk & Betrokken
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar
  • Buiten openingstijden open

Uitvaart Rijssen

Uitvaart Rijssen laten verzorgen door Uitvaartzorg Lochem

Uitvaart Rijssen

Als u op zoek bent naar een betrouwbare en professionele uitvaartonderneming die u kan ondersteunen bij het verzorgen van een uitvaart in Rijssen, dan bent u bij Uitvaartzorg Lochem aan het juiste adres. Onze toegewijde uitvaartverzorgers begrijpen dat het verlies van een dierbare een van de meest ingrijpende gebeurtenissen in uw leven kan zijn en daarom zetten wij ons in om u te helpen bij het nemen van belangrijke beslissingen en het organiseren van een afscheid dat past bij uw persoonlijke wensen en die van de overledene.

Een persoonlijke en passende uitvaart in omgeving Rijssen

Als kleinschalige en huiselijke onderneming hechten wij veel waarde aan persoonlijke aandacht en betrokkenheid bij onze klanten. Wij staan dan ook altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u te ondersteunen waar nodig. Onze ruime ervaring in het verzorgen van een uitvaart in Rijssen stelt ons in staat om de beste service en kwaliteit te bieden en om families te begeleiden tijdens een moeilijke periode.

Wij bieden verschillende faciliteiten aan om de uitvaart in Rijssen zo persoonlijk en mooi mogelijk te maken. Of u nu de voorkeur geeft aan een traditionele uitvaart in een uitvaartcentrum of juist kiest voor een meer informele afscheid in Rijssen of op een andere locatie. Wij denken graag met u mee en zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes wordt geregeld.

Digitale mogelijkheden uitvaart Rijssen

Rouwboeket witte bloemen rozen

Een van de mogelijkheden die wij bieden is het live streamen van de uitvaart. Op deze manier kunnen ook nabestaanden die niet fysiek aanwezig kunnen zijn, toch de uitvaart bijwonen. Daarnaast is het mogelijk om de uitvaart op te nemen, zodat u deze op een later moment nog eens rustig terug kunt kijken.

Bij Uitvaartzorg Lochem staat uw wens centraal. Wij begrijpen dat elke uitvaart uniek is en daarom bieden wij u de vrijheid om uw eigen keuzes te maken en uw persoonlijke stijl te laten zien. Zo beschikken wij over ons eigen verzorgingsteam en rouwvervoer, maar u kunt er ook voor kiezen om deze taken zelf uit te voeren of elders te laten verzorgen.

Neem contact op voor meer informatie

Als u meer informatie wilt over onze dienstverlening of vragen heeft over het organiseren van een uitvaart in Rijssen, neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn er voor u en helpen u graag verder in deze moeilijke periode. Bekijk onze blogs en meer info op onze Facebookpagina.

.