Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0573 254 019

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

0573 254019  
  • Kleinschalig & Huiselijk
  • Persoonlijk & Betrokken
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar
  • Buiten openingstijden open

Crematie Ruurlo

Crematie Ruurlo geregeld door Uitvaartzorg Lochem

Crematie RuurloIs uw dierbare recentelijk overleden en bent u op zoek naar een ervaren uitvaartondernemer in Ruurlo voor het laten verzorgen van de uitvaart? Neem dan zo spoedig mogelijk contact op met Uitvaartzorg Lochem. Wij zijn een ervaren uitvaartonderneming met jarenlange ervaring in de omgeving van Ruurlo. Daarom kunt u er bij ons op rekenen dat wij u veel kunnen bieden voor de uitvaart. Overigens vinden wij het erg belangrijk dat de nabestaanden begeleidt worden na het overlijden van de dierbare. Ervaring heeft ons geleerd dat de periode van het overlijden van een geliefde erg ingrijpend en emotioneel is. Daarom gaan wij alles voor u omtrent de uitvaart verzorgen. U wordt volledig ontzorgd, zodat u de tijd en ruimte heeft om te rouwen. Wij zullen u met zorg en professie begeleiden. Wilt u meer weten over het laten verzorgen van een crematie in Ruurlo, lees dan hieronder verder.

Laat een waardige crematie in Ruurlo voor uw dierbare verzorgen door Uitvaartzorg Lochem

Het is onze prioriteit om een uitvaart te verzorgen, zoals de overleden dierbare het voor ogen had. Daarom gaan wij met u in een uitgebreid gesprek, waarin wij aandachtig luisteren naar de wensen en ideeën die u heeft voor de uitvaart. Hierbij geven wij u ook suggesties en mogelijkheden die in de omgeving beschikbaar zijn. Zo kunt u zelf de locatie van de uitvaart kiezen. Het is zelfs mogelijk om de crematie in ons uitvaartcentrum te laten verzorgen, terwijl u het afscheid op een andere locatie verzorgd. Een persoonlijke locatie, die de uitvaart nog mooier maakt. Wij gaan ervoor zorgen dat de wensen van de dierbare en de nabestaanden verwerkelijkt worden. Heeft u nog wensen voor de uitvaart die u bij ons wilt nalaten, of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op via de contact pagina. Ook op onze Facebook pagina zijn wij altijd bereikbaar.

.