Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0573 254 019

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

0573 254019  
  • Kleinschalig & Huiselijk
  • Persoonlijk & Betrokken
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar
  • Buiten openingstijden open

Uitvaart regelen Ruurlo

Uitvaart regelen Ruurlo door Uitvaartzorg Lochem

Uitvaart regelen RuurloIs uw dierbare recentelijk overleden, en zoekt u naar een uitvaartonderneming die de uitvaart voor uw dierbare gaat regelen in Ruurlo of omgeving? Neem dan zo snel mogelijk contact op met het team van Uitvaartzorg Lochem. Uitvaartzorg Lochem is een ervaren uitvaartonderneming met haar eigen verzorgingsteam. Wij zijn dag en nacht bereikbaar, en komen uw kant op om het overlijden van uw dierbare officieel te maken. Ook wordt het lichaam van uw dierbare verzorgd. U zult ook een uitvaartleider (tevens uw vaste aanspreekpunt) ontmoeten, waarmee al het een en ander over de uitvaart besproken wordt. De uitvaartleider wordt uw vaste contactpunt, waar u altijd uw wensen en vragen bij kunt achterlaten. Wij gaan ervoor zorgen dat alles rondom de uitvaart geregeld wordt, zodat u de tijd en ruimte heeft om te rouwen voor uw dierbare.

Laat een prachtige uitvaart in Ruurlo regelen door het ervaren team van Uitvaartzorg Lochem

Wij zijn al jarenlang een bekend adres in de omgeving van Ruurlo. Daarom kunnen wij u veel mogelijkheden aanbieden bij de uitvaart van uw dierbare. Het is belangrijk dat u weet dat alles wordt verzorgd aan de hand van uw wensen. Wij hebben een transparante werkwijze, en vinden het belangrijk dat u weet wat wij uitvoeren. U heeft uiteraard de keuze tussen een begrafenis en een crematie. Hierbij kunt u zelf kiezen uit de locatie, de decoratie, het rouwvervoer en nog veel meer. Wij leggen u alle keuzes en mogelijkheden voor. U kunt alle tijd nemen om de keuzes te maken. Uiteindelijk is het ons doel om een uitvaart te verzorgen, zoals de overleden dierbare het voor ogen had. Een persoonlijke uitvaart, die het leven van de dierbare reflecteert. En waar iedereen met een fijn gevoel aan kan terugdenken.

U kunt ons ten alle tijden contacteren via onze contact en Facebook pagina.

.