Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0573 254 019

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

0573 254019  
  • Kleinschalig & Huiselijk
  • Persoonlijk & Betrokken
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar
  • Buiten openingstijden open

Mogelijkheden

Ieder leven is waardevol en uniek. Ieder persoon verdient dan ook een waardig afscheid. Een afscheid die de overleden dierbare voor ogen had. Wij van Uitvaartzorg Lochem helpen u hier graag mee verder. Onze uitvaartleiders luisteren naar de persoonlijke wensen van de dierbare en de nabestaanden en aan de hand van uw eigen budget verzorgen wij voor u een afscheid naar wens. Op deze pagina leest u meer over een uitvaart van Uitvaartzorg Lochem.

Uw uitvaart laten verzorgen door Uitvaartzorg Lochem

Wij weten als geen ander hoe moeilijk de periode is waarin uw dierbare overlijdt. Het is erg belangrijk dat u op persoonlijke wijze afscheid kunt nemen van uw dierbare. Een waardige afsluiting van het einde van een belangrijk hoofdstuk in uw leven. De uitvaartleiders van Uitvaartzorg Lochem helpen u hier bij verder. Onze ervaren uitvaartleiders staan dag en nacht voor u klaar en luisteren aandachtig naar al uw wensen voor de uitvaart. Het is belangrijk om de wensen goed met de nabije omgeving te bespreken. Zo creëert u namelijk rust tijdens een periode wanneer dat nodig is. U kunt bovendien uw wensen invullen op deze pagina.

Uw Uitvaart laten registreren

Uitvaartzorg Lochem biedt mensen de mogelijkheid om zich in te schrijven in het Uitvaartregister. Dit kost éénmalig € 10,-. Kinderen t/m 18 jaar worden kosteloos ingeschreven. Als de toekomstige uitvaart door ons wordt verzorgd, dan brengen wij u € 200 + inschrijfkosten € 10,- in mindering op de totale uitvaartnota.

Een inschrijving biedt nog meer voordelen:

Uw registratie geeft helderheid over uw persoonlijke uitvaart in de toekomst.

    Contact

    Wilt u samen met ons in gesprek om uw uitvaart en wensen door te spreken? Neemt u dan gerust contact op! U kunt onze contactgegevens vinden onderaan onze pagina of op onze speciale contactpagina.

    .