Uw uitvaart laten registreren

Bel ons en we helpen u meteen.

Bij Uitvaartzorg De Groot zullen wij u helpen en ondersteunen bij het organiseren van uw persoonlijke uitvaart. U kunt uw uitvaart laten registreren bij ons in het uitvaartregister. Hierdoor bent

Uw uitvaart laten registreren bij Uitvaartzorg De Groot

Bij Uitvaartzorg De Groot weten wij als geen ander hoe belangrijk het is om een uniek en persoonlijk afscheid te organiseren voor een overleden dierbare. Daarbij is het correct uitvoeren van de laatste wensen van de overledene en nabestaanden natuurlijk van essentieel belang. Wij zullen u helpen om uw wensen vorm te geven in uw eigen, unieke uitvaart. Daarnaast heeft het ook een financieel voordeel wanner we uw uitvaart laten registreren in ons uitvaartregister.

Een unieke uitvaart

Het wordt steeds belangrijker voor nabestaanden om een uitvaart te organiseren die past bij de persoonlijke herinnering van de overledene. Elke uitvaart die wij organiseren is daarom uniek. Wij zullen u begeleiden in het organiseren van ook uw unieke uitvaart.

Er is tegenwoordig veel mogelijk. U kunt kiezen voor een kleine plechtigheid, maar ook voor een wat uitgebreider afscheid met bijvoorbeeld live muziek. Ook na de plechtigheid zijn er veel verschillende opties bespreekbaar. U kunt natuurlijk herinneringen ophalen tijdens de welbekende thee met cake, maar wij bieden ook de optie van een high-tea aan. Er zijn nog vele andere mogelijkheden. Uiteraard zullen wij al deze opties met u doornemen in een gesprek.

Altijd een vast aanspreekpunt

Bij ons is het laten uitkomen van de laatste wensen erg belangrijk. Om dit zo goed mogelijk te kunnen doen is communicatie van deze laatste wensen natuurlijk essentieel. Daarom krijgt u bij ons een vast aanspreekpunt aangewezen. Met deze aangewezen uitvaartverzorger bespreekt u vervolgens het gehele verloop van uw uitvaartwensen door. Als u iets wilt veranderen, doet u dit bij dezelfde persoon. Op deze manier is er altijd iemand volledig op de hoogte van uw persoonlijke wensen en is de kans op communicatie fouten een stuk kleiner.

Uw registratie geeft helderheid over uw persoonlijke uitvaart in de toekomst.

Contact

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over het organiseren van uw uitvaart? Onze contactgegevens zijn te vinden onder aan deze pagina of op onze speciale contactpagina. Onder aan deze pagina zult u ook ons contactformulier vinden. Deze kunt u uiteraard ook gebruiken om contact met ons op te nemen. We horen graag van u!

Uw laatste wens in vertrouwde handen!
Maak kennis
Op dit moment hulp nodig?

Wij staan 24/7 voor u klaar

contactformulier

Wilt u geheel vrijblijvend kennis maken met ons uitvaartteam voor algemene vragen of adviezen? Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

Wij hechten waarde aan uw privacy

We gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud weer te geven en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken, stemt u in met ons gebruik van cookies. Klik ook op de knop Meer om meer gedetailleerde informatie, gebruiksvoorwaarden en privacybeleid te bekijken.