Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Ook wij leven met iedereen mee en hopen dat u allen in een goede
gezondheid verkeert. Om een verdere verspreiding van het Coronavirus tegen
te gaan, volgen wij het RIVM protocol. Uiteraard doen wij er alles aan om de
uitvaart van de overledene waardig te laten plaatsvinden.

Ik begrijp het, doorgaan naar de website.
 Wij scoren een 9.4 op basis van 10 recensies

Mogelijkheden

Ieder leven is waardevol en uniek. Ieder persoon verdient dan ook een waardig afscheid. Een afscheid die de overleden dierbare voor zijn of haar ogen had. Wij van Uitvaartzorg Lochem helpen u hier graag mee verder. Onze uitvaartleiders luisteren naar de persoonlijke wensen van de dierbare en de nabestaanden en aan de hand van uw eigen budget verzorgen wij voor u een afscheid naar wens. Op deze pagina leest u meer over een uitvaart van Uitvaartzorg Lochem.

Uw uitvaart laten verzorgen door Uitvaartzorg Lochem

Wij weten als geen ander hoe moeilijk de periode is waarin uw dierbare overlijdt. Het is erg belangrijk dat u op persoonlijke wijze afscheid kunt nemen van uw dierbare. Een waardige afsluiting van het einde van een belangrijk hoofdstuk in uw leven. De uitvaartleiders van Uitvaartzorg Lochem helpen u hier bij verder. Onze ervaren uitvaartleiders staan dag en nacht voor u klaar en luisteren aandachtig naar al uw wensen voor de uitvaart. Het is belangrijk om de wensen goed met de nabije omgeving te bespreken. Zo creëert u namelijk rust tijdens een periode wanneer dat nodig is. U kunt bovendien uw wensen invullen op deze pagina.

Een vaste aanspreekpunt bij de uitvaart

U krijgt een vast aanspreekpunt toegewezen wanneer u een uitvaart laat verzorgen door Uitvaartzorg Lochem. De communicatie is erg belangrijk bij het laten verzorgen van een uitvaart en wij staan er dan ook voor garant dat u iemand heeft waar u altijd uw wensen en vragen bij kwijt kunt. Wij zijn transparant in onze werkwijze en laten u weten wat wij voor u verzorgen. Dit doen wij aan de hand van uw wensen. Het is onze prioriteit om een uitvaart te verzorgen waar iedereen trots op is en met een fijn gevoel op terug kan kijken.

Registeren

uw uitvaartUitvaartzorg Lochem biedt mensen de mogelijkheid om zich in te schrijven in het Uitvaartregister. Dit kost éénmalig € 50,-. Kinderen t/m 18 jaar worden kosteloos ingeschreven. Als de toekomstige uitvaart door ons wordt verzorgd, dan brengen wij u € 200 + inschrijfkosten € 50,- in mindering op de totale uitvaartnota.

Een inschrijving biedt nog meer voordelen:

Uw registratie geeft helderheid over uw persoonlijke uitvaart in de toekomst.

    Contact

    Wilt u samen met ons in gesprek om uw uitvaart en wensen door te spreken? Neemt u dan gerust contact op! U kunt u onze contactgegevens vinden onderaan onze pagina of op onze speciale