Voor bespreken van uw wensen

Voor bespreken van uw wensen

Wellicht heeft u al een keer nagedacht over hoe uw afscheid eruit zou moeten zien. Het is echter moeilijk om dit precies te communiceren naar uw nabije omgeving. Het is immers geen fijn gesprek om het al te hebben over de tijd dat u niet meer leeft.

Wij weten wel uit ervaring dat er veel rust ontstaat in de nabije omgeving wanneer de overleden dierbare al zijn of haar wensen achter heeft gelaten voor de uitvaart. U weet zelf natuurlijk het beste wat bij u past en hoe u wellicht zou willen dat u afscheid neemt van het leven. Denkt u bijvoorbeeld aan uw favoriete nummer die u afgespeeld wilt hebben, wilt u begraven of gecremeerd worden, welke kosten komen daar bij kijken?

Uitvaartzorg Lochem begeleidt u bij het beschrijven van uw wensen en wijst u op de verschillende mogelijkheden. Ook kunnen wij desgewenst inzage geven in de verwachte kosten.

Vaak brengt het veel rust als iedereen weet dat alles naar wens en binnen de mogelijkheden verzorgd wordt.

Wilt u graag uw wensen bespreken of weten welke mogelijkheden er tegenwoordig zijn neem dan contact met ons op via:

Mail info@uitvaartzorglochem of bel 0573-254019

Wij staan dag en nacht voor u klaar.

Uw laatste wens in vertrouwde handen!
Maak kennis
Op dit moment hulp nodig?

Wij staan 24/7 voor u klaar

contactformulier

Wilt u geheel vrijblijvend kennis maken met ons uitvaartteam voor algemene vragen of adviezen? Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

Wij hechten waarde aan uw privacy

We gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud weer te geven en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken, stemt u in met ons gebruik van cookies. Klik ook op de knop Meer om meer gedetailleerde informatie, gebruiksvoorwaarden en privacybeleid te bekijken.