Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0573 254 019

Terug naar blog
2 min. leestijd
Funus uitvaartzorg 29 juni 2021

Voor bespreken van uw wensen

Voor bespreken van uw wensen

Wellicht heeft u al een keer nagedacht over hoe uw afscheid eruit zou moeten zien. Het is echter moeilijk om dit precies te communiceren naar uw nabije omgeving. Het is immers geen fijn gesprek om het al te hebben over de tijd dat u niet meer leeft.

Wij weten wel uit ervaring dat er veel rust ontstaat in de nabije omgeving wanneer de overleden dierbare al zijn of haar wensen achter heeft gelaten voor de uitvaart. U weet zelf natuurlijk het beste wat bij u past en hoe u wellicht zou willen dat u afscheid neemt van het leven. Denkt u bijvoorbeeld aan uw favoriete nummer die u afgespeeld wilt hebben, wilt u begraven of gecremeerd worden, welke kosten komen daar bij kijken?

Uitvaartzorg Lochem begeleidt u bij het beschrijven van uw wensen en wijst u op de verschillende mogelijkheden. Ook kunnen wij desgewenst inzage geven in de verwachte kosten.

Vaak brengt het veel rust als iedereen weet dat alles naar wens en binnen de mogelijkheden verzorgd wordt.

Wilt u graag uw wensen bespreken of weten welke mogelijkheden er tegenwoordig zijn neem dan contact met ons op via:

Mail info@uitvaartzorglochem of bel 0573-254019

Wij staan dag en nacht voor u klaar.

Andere blogposts

.