Voorbesprekingen en wilsbeschikkingen Uitvaartzorg Lochem

Voorbesprekingen en wilsbeschikkingen Uitvaartzorg Lochem

Wensen van nu, voor later.

Voor de nabestaande is het een geruststellende gedachte te weten dat zij de uitvaart hebben kunnen regelen zoals de overledene bij leven kenbaar heeft gemaakt.

De wensen die u heeft ten aanzien van uw begrafenis of crematie kunt u zelf kenbaar maken in de wilsbeschikking van Uitvaartzorg Lochem. Hierin legt u persoonlijke wensen nauwkeurig vast, zodat ze later tot in details kunnen worden uitgevoerd.

Er komen vragen aan de orde waar u niet zo snel aan denkt, maar echter wel belangrijk zijn. Door invulling van deze wilsbeschikking zijn er voor de nabestaande(n) (of degene(n) die ervoor zorg draagt) geen open vragen meer. Een geruststellende gedachte dat alles goed is geregeld.

Wilt u graag een vrijblijvend gesprek om samen over de mogelijkheden van uw uitvaart te praten of nog eens in gesprek gaan over uw wilsbeschikking die u enige tijd geleden heeft opgesteld? Samen kunnen we kijken of deze nog conform uw wensen van nu zijn.

U kunt hiervoor vrijblijvend contact opnemen met

Uitvaartzorg Lochem

0573-254019

info@uitvaartzorglochem.nl

 

U kunt uw eventuele wilsbeschikking bewaren bij uw belangrijke familiepapieren en/of polissen. De nabestaanden zullen daarbij zeker het eerst gaan zoeken. Verstandig is het om een kopie bij uw notaris in bewaring te geven en/of bij Uitvaartzorg Lochem.

 

Uw laatste wens in vertrouwde handen!
Maak kennis
Op dit moment hulp nodig?

Wij staan 24/7 voor u klaar

contactformulier

Wilt u geheel vrijblijvend kennis maken met ons uitvaartteam voor algemene vragen of adviezen? Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

Wij hechten waarde aan uw privacy

We gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud weer te geven en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken, stemt u in met ons gebruik van cookies. Klik ook op de knop Meer om meer gedetailleerde informatie, gebruiksvoorwaarden en privacybeleid te bekijken.