Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0573 254 019

Terug naar blog
2 min. leestijd
Funus uitvaartzorg 18 mei 2021

Voorbesprekingen en wilsbeschikkingen Uitvaartzorg Lochem

Voorbesprekingen en wilsbeschikkingen Uitvaartzorg Lochem

Wensen van nu, voor later.

Voor de nabestaande is het een geruststellende gedachte te weten dat zij de uitvaart hebben kunnen regelen zoals de overledene bij leven kenbaar heeft gemaakt.

De wensen die u heeft ten aanzien van uw begrafenis of crematie kunt u zelf kenbaar maken in de wilsbeschikking van Uitvaartzorg Lochem. Hierin legt u persoonlijke wensen nauwkeurig vast, zodat ze later tot in details kunnen worden uitgevoerd.

Er komen vragen aan de orde waar u niet zo snel aan denkt, maar echter wel belangrijk zijn. Door invulling van deze wilsbeschikking zijn er voor de nabestaande(n) (of degene(n) die ervoor zorg draagt) geen open vragen meer. Een geruststellende gedachte dat alles goed is geregeld.

Wilt u graag een vrijblijvend gesprek om samen over de mogelijkheden van uw uitvaart te praten of nog eens in gesprek gaan over uw wilsbeschikking die u enige tijd geleden heeft opgesteld? Samen kunnen we kijken of deze nog conform uw wensen van nu zijn.

U kunt hiervoor vrijblijvend contact opnemen met

Uitvaartzorg Lochem

0573-254019

[email protected]

 

U kunt uw eventuele wilsbeschikking bewaren bij uw belangrijke familiepapieren en/of polissen. De nabestaanden zullen daarbij zeker het eerst gaan zoeken. Verstandig is het om een kopie bij uw notaris in bewaring te geven en/of bij Uitvaartzorg Lochem.

 

Andere blogposts

.