Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0573 254 019

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

0573 254019  
  • Kleinschalig & Huiselijk
  • Persoonlijk & Betrokken
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar
  • Buiten openingstijden open

Begrafenis Rijssen

Begrafenis Rijssen laten verzorgen door Uitvaartzorg Lochem 

Begrafenis RijssenBent u op zoek een begrafenisondernemer die u kan ondersteunen bij het verzorgen van een begrafenis in Rijssen? Dan bent u bij Uitvaartzorg Lochem goed terecht. Het overlijden van uw dierbare is een moeilijk moment. Ook na het overlijden belandt u in een moeilijk periode met het regelen van de begrafenis in Rijssen. Onze begrafenisondernemer kan zich voorstellen dat uw hoofd daar op dit moment niet naar staat. Daarom staan wij voor u klaar en ondersteunen wij u graag bij alle zaken rondom de begrafenis in Rijssen. 

Uitvaartzorg Lochem verzorgt uitvaarten in de gehele Achterhoek. Wij als begrafenisondernemer helpen u dus ook graag bij het organiseren van een mooie en waardige begrafenis in Rijssen. Ons voornaamste doel is om te kunnen voldoen aan uw wensen. Samen met u zorgen wij voor een passend en persoonlijk afscheid. De uitvaartverzorgers van Uitvaartzorg Lochem ontzorgen u volledig en zorgen ervoor dat u geen belangrijke zaken over het hoofd ziet. 

Een mooi en waardig afscheid bij Uitvaartzorg Lochem 

Een begrafenisondernemer van Uitvaartzorg Lochem kan alles voor u regelen rondom de begrafenis in de omgeving van Rijssen. Wij zijn er voor u wanneer u dat wenst. Als u bepaalde zaken zelf wenst te regelen is dit natuurlijk ook mogelijk. Onze uitvaartverzorgers zijn ervaren en bekend in de regio. Zij helpen u graag bij het zoeken naar een geschikte locatie voor het afscheid en eventueel een begraafplaats. U kunt namelijk naast een traditionele begraafplaats ook kiezen voor een natuurbegraafplaats. 

Uiteraard mag u gebruik maken van ons uitvaartcentrum voor het afscheid van uw dierbare. Hier vindt u alle faciliteiten die u nodig heeft. Ons uitvaartcentrum is huiselijk en intiem ingericht voor een mooi afscheid. Heeft u onze hulp nodig? Laat het ons dan gerust weten. Ook wanneer u vragen heeft of meer informatie wilt over onze mogelijkheden mag u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.