Verscherpte maatregelen tegen covid-19 virus

Uitvaartzorg De Groot is zich zeer bewust van de risico’s welke het Coronavirus met zich meebrengt. Nog vers in ons geheugen ligt nog de periode van het voorjaar waarbij wij allen voor het eerst werden geconfronteerd met de gevolgen van het virus. We hebben toen allemaal voorzorgmaatregelen genomen om verdere verspreiding te voorkomen. Belangrijk voor zowel onze medewerkers als natuurlijk ook voor de nabestaanden. Helaas worden we nu weer geconfronteerd met een forse toename van besmettingen waardoor ook wij als uitvaartbedrijf genoodzaakt zijn beschermingsmaatregelen aan te scherpen. Wij zullen u hierover uitvoerig informeren wat dit betekend voor u als nabestaanden bij het verzorgen van de uitvaart. Aspecten als groepsgrootte, spreiding van bezoek tijdens grotere bijeenkomsten bijvoorbeeld bij de condoleance, de uitvaartdienst, en zo nog meer facetten van de uitvaart, komen hierbij uitvoerig aan de orde.

Uw laatste wens in vertrouwde handen!
Maak kennis
Op dit moment hulp nodig?

Wij staan 24/7 voor u klaar

contactformulier

Wilt u geheel vrijblijvend kennis maken met ons uitvaartteam voor algemene vragen of adviezen? Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

Wij hechten waarde aan uw privacy

We gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud weer te geven en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken, stemt u in met ons gebruik van cookies. Klik ook op de knop Meer om meer gedetailleerde informatie, gebruiksvoorwaarden en privacybeleid te bekijken.